Back to Question Center
0

Vejledningen Fra Semalt: Nine Trin til Planlægning af Websiteindhold

1 answers:

Det bliver svært for webstedsejere at planlægge og udvikle indhold til deres brugere,samtidig med at vi samarbejder med andre. Det er dog stadig muligt at administrere hjemmesidens indhold effektivt

Max Bell, kundesucceschef for Semalt ,rådgivning efter ni trin som vejledning for at få og offentliggøre det rigtige indhold

1. Vurder nuværende kopi

Forud for noget andet er en vurdering af den nuværende kopi forsigtig som den identificererfejl eller ting, der skal opdateres. At klassificere indholdet og tildele specifikke mål for disse grupper gør det lettere atSørg for, at webstedet kun leverer værdifulde materialer - it development companies.

2. Identificer målgruppen

En virksomhed bør vide, hvem den taler om, før der oprettes indhold. forståelseeller identificere målgruppen hjælp til at give klarhed under planlægningen. Det vurderer, om den information, man skal medtageer nødvendigt eller klart nok. Det identificerer også de primære, sekundære og tertiære publikum for at sikre, at webstedet passer til alledens besøgende.

3. Brug sitemaps

Sitemaps fungere som blueprints. Uden det kan et websted muligvis ikke nå alle sine målsætningereller tildele indhold til den relevante side. Mange forskellige programmer og software suiter eksisterer for at hjælpe med at designe og organisere oplysninger om eninternet side. Sådanne eksempler er f.eks. Organisationskartet i Microsoft Word og de gratis XMind-værktøjer på tværs af platformen. Begynd med bulkindhold for at se, om en enkelt side kan indeholde alt eller måske har brug for delsider. Ved at gøre alt dette bliver det muligt at prioritere ogOmarrangere genstande på hjemmesiden.

4. Samarbejde med andre

At involvere andre mennesker i gennemgang og redigering garanterer indholdetingen grammatiske fejl og giver mening til andre. Samarbejde gør det muligt for andre parter at bidrage..Enkeltfiler for alt indhold begrænserMuligheden for at disse interaktioner og indholdsudviklere skal undgå det. Google Dokumenter og JumpChart er samarbejde med websiderværktøjer, der giver flere brugere mulighed for at give feedback.

5. Fortæller versus at sælge historien

Nogle mennesker føler, at deres hjemmesider præsenterer en chance for at tale om virksomhedenshistorie. I modsætning hertil skal det fortælle historierne om andre mennesker, som måske har haft gavn af at engagere sig i produkterne eller tjenesteydelsernetilbydes på stedet. Alt der betyder noget er bevis og sagt på en forståelses måde. Produktet eller tjenesten skal udfylde et behovskløft,med letlæselige punkter om fordelene ved brugeren.

6. Skriv til mennesker og søgemaskiner

Virksomheden bør ikke indsætte mange søgeord i indhold, til det punkt, at det taberdets betydning eller bliver ulæselig. Inkluderet disse vilkår i hele teksten sikrer naturligvis, at læsere vil se indholdet. Også,Brug af semantiske søgeord til at erstatte centrale søgeord ændrer ikke materialets originale betydning.

7. Lav en handlingsorienteret kopi

I slutningen af ​​indholdet skal der være en tekst, der fortæller de besøgende, hvilket trinde bør tage det næste. En e-mail-adresse eller et kontakt-link giver mulighed for en nem handling for forbrugerne, mens virksomheden stadig er øverstaf deres sind.

8. Visuel appel

Inkluderer understøttende billeder, diagrammer og illustrationer sikrer, at kopienser så godt ud som det er nyttigt. At bryde tekst med større træk citater eller vidnesbyrd eller brug af punktlister er til nytte for brugerneder vælger at se gennem tekster. Kopiets skrifttype har en vigtig rolle at spille for at sikre læsbarheden af ​​kopien.

9. Frister

Fastsættelse af konkrete frister for enkeltpersoner og hold sikrer, at projekterforblive på rette spor. En måde at gøre dette på er at gruppere indholdsoprettelse i relevante klumper og arbejde på en ad gangen. Den omkring sektionbør være blandt de første, da det sætter tonen og identificerer hvad man skal fokusere på, da projektet skrider frem. Frister hjælper med at etablerehvornår man skal indsende arbejdet for gennemgang med interessenter, og hvornår skal man kompilere alt indhold på webstedet.

Konklusion

Website planlægning kræver tid til at planlægge og implementere strategien. igennemPå denne måde bliver det lettere at præsentere kvalitet og fejlfrit indhold på et websted.

November 27, 2017