Back to Question Center
0

Vejledningen fra Semalt: Hvordan kan din virksomhed gå digital

1 answers:

For de fleste virksomheder frembyder teknologiske fremskridt i den nye digitale æra enubegrænset potentiale. Mange virksomheder går online på grund af det trending potentiale i Search Engine Optimization (SEO). Som et resultat er detvigtigt for en virksomhed at omfavne internettet som en ny markedsføringskanal, som kan gøre virksomhederne bedre til at trives - thermocouple temperature monitoring.

For at gøre din digitale forretning lykkes online, overvej disse aspekter, nøjagtigtbeskrevet af Oliver King, Customer Success Manager of Semalt .

1. Smarte maskiner

Maskinarbejde erstatter den menneskelige indsats hurtigt. I andre tilfælde er der en stigningbrug af smarte enheder. I tingets ting (IoT) forudsiger analytikere, at i 2020 mere end 20,8 mia. "Intelligente maskiner"vil bruge en internetforbindelse. Ifølge den nyeste teknologi har typiske smarte enheder kapaciteter som:

  • Automatisering som selvkørende biler
  • Sensing (såsom IoT sensorer som NFC)
  • 3D-udskrivning til at skabe mange 3d renderinger fysisk
  • Deling af API'er, der muliggør nye online økosystemer
  • Brugerinteraktion som talegenkendelse, fingeraftryk ograffinering søger personligt

2. Kognitiv Computing

Den kunstige intelligens (AI) overtager funktionen af ​​en smart maskine.Gennem sammenkobling af forskellige teknologier kan kognitive computere begrunde, interagere, lære og forstå den menneskelige verden..I øjeblikket supplerer intelligente maskiner med kunstig intelligens menneskers arbejde. De hjælper med aspekter somforudsigelser samt indsigt i værdifulde ændringer. I erhvervslivet kan computere analysere tendenser og give en løsningmed stor sandsynlighed for succes.

3. Forstyrrende forandring

Teknologien er meget dynamisk, især når det kommer til it. Denne fremgang betyderat du skal være klar til at omfavne de nye måder til det bedre for din virksomhed. De nye teknikker kan omfatte større forstyrrelsersom at ansætte flere arbejdstagere og finde brug af nogle arbejdstagere ikke gyldige. Forstyrrelser kan indebære at tage dine medarbejdere til noget online træningteknikker såsom færdighedsopbygning. Denne form for forstyrrelse tages ikke blidt op af de fleste arbejdere. Som nogle modstår, er det din pligt atoverbevise dem om betydningen af ​​tilgangen og den langsigtede fordel i virksomheden.

4. Digitale teknologier

Dette omfatter ovenstående faktorer samt datoen og analysens æra. Nyvirksomheder starter på grund af de mange muligheder internet og computere frembringe. For eksempel i udstyrets verden,websteder tilpasser deres erfaring gennem raffinering af indhold til sine læsere. Søgemaskiner som Google har mulighed forforudsigelse af et søgeobjekt du søger. I andre tilfælde har målrettet annoncering overtaget internettet med et bedre billedeaf markedsanalysen.

Konklusion

Virksomheder kan gå online for at hente en stabil forsyning af nye kunder. Gennem SEO, brugereskabe en stærk mærke tilstedeværelse samt bestille et sundt sted i SERPs for et givet sæt af søgeord. Denne situation er hjertetaf online markedsføring. Hver virksomhed forsøger at opnå denne effekt. Ovenstående faktorer kan skubbe din virksomhed mod inkorporering afen digital platform på nogle af de afgørende aspekter et firma besidder.

November 27, 2017