Back to Question Center
0

Tips fra Semalt om, hvordan man udkonkurrerer dine konkurrenter i SEO

1 answers:

SEO er både en langsigtet strategi og en omkostningseffektiv kampagnegaranterer omfattende udbetalinger over en maksimal tidsramme på 2 år og en minimumsperiode på 6 måneder. Når det kommer til SEO,din placering kan stige og falde drastisk inden for en tidslinje på en dag. Et godt eksempel er udsving i aktiekurserne ibørsen, hvor råvarer kan medføre op til 20% prisfald.

På Google-webstedets rankingalgoritme ændres periodiskpå grund af en række årsager og strategier fremhævet er den vigtigste faktor, der påvirker ændringerne. For kunder, der nyder at tjekkeplaceringer på daglig basis kan det medføre ganske skuffende resultater - portable silos sale.

Som klient behøver du ikke at oprette en alarm, når en af ​​dinestørre SEO konkurrent overhaler dit værdsatte søgeord i google rankings. Men undergangen vil få dig til at sætte på lang sigtstrategier på plads for at opnå høje placeringer igen. Den førende ekspert på Semalt Digital Services, Andrew Dyhan giver en liste over top-fem måder, der vil hjælpe dig med at smide dine konkurrenter i SEO.

Opret værdifulde forbindelser

Zoomer ud en konkurrent, der har været højtrangeret for mereend tre uger kan være lidt vanskelig. At overvinde en sådan konkurrent i SEO, prøv at opbygge mere værdifulde forbindelser med omfattendeindflydelse på din forretningssted. For at dit indhold bliver mere synligt, skal du oprette et godt netværk med højtrangerede udgivere ogindflydelsesrige. Denne strategi vil få dit indhold til at blive delt på globale platforme og tjene et godt antal links.

For at sætte din SEO-konkurrent til skam, prøv at arbejde med BuzzSumo,et pålideligt forskningsværktøj, der identificerer de største influencer i din branche.

producerer indhold af høj kvalitet

Når det kommer til SEO, behovet for at producere højere kvalitetindhold kan ikke understreges nok..For at fange din konkurrent overstyrer dig i SEO, introducere andet alternativform for indhold såsom videoer og info grafik. Opbyg gode links ved at håndtere originalt indhold og originalforskning.

Brug din konkurrents linkprofil

I SEO er identifikation af styrker og svagheder ennødvendig forudsætning for realisering af ensartet afkast. Indgående links er almindeligt anvendt i SEO. Drage fordel afindgående links til spejder dine konkurrenter og identificerer deres styrker. Når du har identificeret din konkurrents styrker, overgår de demi SEO vil ikke være en vanskelig opgave.

Der findes mange forskellige værktøjer, når det kommer tilevaluering af indgående links og svagheder identifikation. Fokuser på dine styrker og arbejde på dine svagheder for at komme ud af dinkonkurrent i SEO.

Vedtage lokale SEO-strategier

Som jeg sagde tidligere, er SEO en langsigtet strategikræver en klient at være smart til at overleve i hård konkurrence. I stedet for at beskæftige sig med nationale platforme, overveje at prioriterelokal SEO strategi og arbejde med at notere det i lokale 3-pack. På denne måde får dit indhold mere synlighed, aktier og merelinks. Arbejd også med de lokale indikatorer som titler, indhold og metabeskrivelser.

I løbet af få uger vil du begynde at indsenogle fremskridt i din SEO-kampagne, der vil hjælpe med at ødelægge din konkurrent.

Tilbyder forskellige produkter

Udbyder forskellige produkter i din online forretning sætterDu har en bedre position i forhold til din konkurrent. Nøglepunktet i at tilbyde forskellige produkter er at finde en måde at udkonkurrere dinmodstander uden stiv konkurrence i din kampagne. At håndtere en række produkter, som din modstander ikke tilbyder, vilhjælpe med at genplacere din SEO-strategi og give dig enorme fordele.

Det bedste ved SEO er realiseringen af ​​konsekventvender tilbage i det lange løb. Ovennævnte aspekter er ikke begrænset til en kortsigtet implementering, de er ret potentielle alternativer, der vil hjælpe dig medvære på de øverste positioner med tiden. For at undgå at blive afværget af din konkurrent i SEO, forbliver altid opmærksom og diversificerer linjenaf dine produkter.

November 27, 2017