Back to Question Center
0

SEO Tips fra Semalt om, hvordan du direkte besøgende til dit websted

1 answers:

E-handel er blevet grænse for international virksomhed i dag.Kun i Nordamerika finder ca. 8% af detailhandelstransaktioner sted online med tallet, der forventes at ramme to cifre afslutningen af ​​tiåret.

I et stadig voksende og trængende e-handelsrum er der en udfordringat rette dine målrettede potentielle kunder til din platform. Svaret ligger i at sikre, at du kommer ud på toppen af ​​alle søgninger på relateredeprodukter og tjenester - vemer ve725800. Derfor blev søgemaskineoptimering (SEO) fremkommet for at forenkle denne ranking.

Under overfladen er SEO afhængig af en kompleks algoritme og streng retningslinjesom f.eks. på Google webmaster. Webstedudviklere skal udføre regelmæssige sitevedligeholdelsesplaner for at overholde algoritmen samtidigafspejler også nye opdateringer udgivet af Google. Ved at gøre det, er du i stand til at vedligeholde eller forbedre din søgemaskine ranking ogDerfor fører trafikken til dit websted.

Denne komplekse algoritme indeholder over 200 faktorer. Ivan Konovalov, kundesucceschef for Semalt ,kategoriserer det i tre hovedundergrupper.

1..Teknisk hjemmesideopsætning

Et kendetegnende e-handelswebsted har brug for en sømløs og brugervenlig grænseflade,som gør det muligt for din potentielle kunde at interagere med alle funktioner og indhold. Du kan ikke gå på kompromis med kvaliteten af ​​design ellerkvaliteten af ​​indholdet. Gør navigation let med menulinjer, skriv indhold på præcis måde ved at bruge salgssprog og færre ord tilgive produktbeskrivelse og anvende relevante søgeord jævnt på tværs af hele hjemmesiden. Når en klient logger af, debør forlade med den bedste brugeroplevelse af deres liv. Således forklarer, hvorfor de fleste e-handelswebsteder involverer brugerens input af fokusgrupper før officielt lancering af webstedet online. Under denne proces udrydde de uoverensstemmelser, forbedrer design, layout,indhold og overordnet navigation giver slutbrugeren komplet e-handelsplatform.

2. On-Page SEO Content Optimization

Optimering her henviser til de detaljer, du brugte til at forklare, hvad dit website handler om.Her skal du bruge relevante og præcise søgeord, der afspejler det produkt eller den service, der præsenteres på hjemmesiden såvel som dens datapå placering i søgeresultater, der viser din position i forhold til konkurrenterne. Du skal sætte pris på vigtigheden af ​​søgeordforskningog brug det sammen med intern og ekstern linkbygning for at give webstedets troværdighed og relevans. Endnu vigtigere, gør dinwebsite operativ på både stationære computere og mobile platforme med acceptable hastigheder og høj kvalitet billeder.

3. Off-Page SEO Optimering

En e-handelswebplatform skal også have et SSL-certifikat for at sikre kreditkortInformation. Denne licens giver dig mulighed for at behandle virtuelle betalinger med tillid, bekvemt for dine kunder. Endelig dinWebstedet skal altid have frisk og relevant SEO indhold, så det er aktivt nok til at blive bemærket af Google og andre søgemaskiner. eninaktive hjemmeside, uanset hvor god vil glide ned søgeresultat placeringer for manglende interesse. Regelmæssig vedligeholdelse betyder ogsåat hjemmesiden afspejler de sande detaljer om, hvad du giver til dine kunder. Altid engagere webstedets brugere på feedback mekanismerfor at gøre det muligt for dig at forbedre brugeroplevelsen endnu mere.

November 27, 2017