Back to Question Center
0

SEO & Content Marketing - Semalt aktier De forskelle, du skal lære

1 answers:

I enhver online forretning kan digital markedsføring udgøre hjertet i en voksende kundebase.For eksempel internetmarkedsførere ansætte væsentlige teknikker som Search Engine Optimization (SEO) eller Content Marketing. Imidlertid,At kende forskellen mellem SEO og indholds marketing kan ikke være meget nemt - sofa entsorgen lassen. Der er mange ligheder mellem disse to metoderat hente kunder online. For at være mere specifik, er SEO i det væsentlige indholds marketing. Samtidig handler indholds marketing også om SEO.

For at lette forvirringen, er kundesucceschefen for Semalt ,Lisa Mitchell, har en liste over forskellige måder at forklare forholdet mellem SEO og indhold marketing.

Forskellen mellem SEO og indholds marketing

SEO og indholds marketing er normalt ikke integreret. Uanset hvor meget disseto faktorer synes at forbinde sammen, nogle af deres aspekter overlapper hinanden. En stor fejl markedsførere gøre troen på indholdmarkedsføring eliminerer behovet for SEO. Denne ide kan vildlede en person og resultere i en website ranking dårligt på grund af ikke at følgenøglefunktioner designet til hver af dem.

Denne fejl er tydelig i den måde, folk relaterer til forskellige aspekter involveret ii hver af dem. For eksempel betyder SEO digital markedsføringsteknikker som en passende søgeordssøgning, indholdsskabelse, socialtmedier marketing, linkage og website design over andre parametre..På den anden side indebærer indholds marketing udelukkende indholdsskabelse.Det er en af ​​Googles metoder til at rangordne et websted ved at involvere aspekter som indholdsrelevans, længden af ​​blogindlæg, viral SMMsåvel som nogle områder af SEO.

Hvordan SEO og indhold marketing relaterer

Se SEO og indhold marketing som separate enheder kan skabe forkertindtryk af de to. Først og fremmest er SEO en del af indholds marketing, men ikke fuldt ud. Denne kendsgerning er tydelig på grund af aspekter somindhold placering, meta tags og meta beskrivelse, social media linkage samt søgeord udvælgelse og udvikling. Derfor nogle afdisse aspekter vedrører, gør de to nogle af de mest effektive internet marketing teknikker i tiåret.

I alle aspekter af enten SEO eller indholds marketing er der en teknik afden anden. For at reducere forvirringen er SEO og indholds marketing forskellig på nogle måder. For eksempel:

  • SEO dækker et smalt spektrum, når det kommer til oprettelse af indhold og udstationeringend indhold marketing. Det indebærer flere tekniske aspekter ved at køre en hjemmeside. Samtidig indebærer indholds marketing at udvikleindhold, som kræver SEO til online synlighed.
  • Anvendelse af SEO og indholds marketing er anderledes. For eksempel betyder SEOautomatisering af visse tekniske aspekter af indholds marketing. Den eneste måde indhold marketing giver mening er gennem anvendelsen af ​​nogenSEO teknikker.

Konklusion

For enhver online hjemmeside for at lykkes i at besejre deres konkurrence, både SEOog indhold marketing er et must have. For eksempel har SEO mange designs og tekniske funktioner, som indholds marketing skal fungereoptimalt. I andre tilfælde afhænger SEO af information, som kun er tilgængelig i indholds marketing. Bestemmelse af forskellen og kendskabethvilken en kan være afgørende for at lykkes online. Som følge heraf er de to online marketing teknikker uafhængige og kan hjælpe med at rangere awebsite højt i søgemaskinerne.

November 27, 2017