Back to Question Center
0

Semaltips til at køre en blog succesfuldt

1 answers:

For enhver e-handelsplatform skal du holde jævn kommunikation med din kundeer et centralt element i arbejdspraksis. Blogs etablerer en stærk kontakt med dine kunder. Således tilføjer en blog til vores hjemmeside en af ​​de mesteffektive lokale SEO teknikker - le temps gestion.

Ekspert af Semalt Digital Services, forklarer Frank Abagnale de vigtige aspekter ved at bruge en blog som værktøj til at udvide kommunikationen med kunderne.

Hvad du behøver at vide

For enhver internetside betyder ved at tilføje en blog bare at have en platform hvor enkan dele indlæg samt nyt relevant indhold. I de fleste automatiserede content management systemer er der normalt en "blog" sektion på den.For andre udviklere kan kodning af en blog være en nem opgave takket være de mange gratis skabeloner og CSS drop-downs. Forskellen er iet content management system, som man bruger til en blog. For de fleste mennesker, tilføjer en blog direkte et klik med en knap.Konventionelle blogging ideer til din niche kan omfatte:

  • Tip om vejledning
  • Erfaring med erfaring
  • Nyhedsartikel relateret til dit websted
  • Særlig tjenesteydelse, afdeling eller funktion

Har ikke noget imod tekniske problemer på din blog.

Man kan have alle mulige spørgsmål, når man inkludere en blog på en hjemmeside. TilFor eksempel kan man undre sig investeringsafkastet, omkostningerne ved vedligeholdelse, indhold til post, hvordan man tilføjer bloggen til et websted, ansætter freelancere og udviklereog automatisering funktioner i en blog. Disse er vigtige overvejelser, men de bør ikke tage meget af din tid.

Ideen om at lave en blog involverer ikke mange tekniske aspekter i begyndelsen.Formålet med enhver blog er at skabe en god og effektiv måde at kommunikere med dine kunder på. Bloggen er et middel til at gøre denne kommunikationske, ikke den tekniske evne til at oprette en smuk hjemmeside..

Inkluder kampagner

Du kan placere kampagner på en blog. Lad os f.eks. Sige sin kvindedag, og duhar en online mode site. På bloggen kan du inkludere et tilbud som en freebie. For eksempel kan du sige "Bring din dame med dig,og du får en gratis afgrøde ". Der er mange flere metoder, som du kan bruge til at kommunikere med dine kunder på kampagnen. For eksempel:

  • 1. Udgiv det i et blogindlæg. Du kan bruge et blogindlæg til at forklare forskellige aspekteraf din historie. Dette indlæg vil blive offentliggjort i en permalink.
  • 2. Del webadressen på sociale medier. Brug sociale medier til lokale kanaler til at udgive dinstolpe. Du kan bruge målrettede annoncer, der peger på din by. Social media hjemmesider som LinkedIn og Twitter kan være et godt sted at begynde attrigger deling.
  • 3. Send en email. Påmind dine abonnenter om kampagnen. Husk at givelinket til stillingen samt et resumé af indholdet.
  • 4. Konfigurer en Google AdWords-kampagne. Du kan bruge søgeord, der er målrettet mod en bestemtting i dit sted. Optimer indholdet, og trafikken vil flyde.

Konklusion

Enhver kan begynde at blogge når som helst. Veletablerede virksomheder har etableret flereblogs, der beskæftiger sig med forskellige aspekter i deres niche. Mange websites kan drage fordel af brugen af ​​en blog, selv i autopilot-tilstand. En blog kanVær en god måde at bevare konstant kommunikation med dine kunder. Den indeholder forskellige funktioner som kommentarer og fora, hvilken formgrundlaget for et godt kundeforhold.

November 27, 2017