Back to Question Center
0

Semaltips om at opbygge en e-mail-liste og komme i gang med online marketing

1 answers:

Ved at have en e-mail liste kan du begynde at tjene penge. AlleDet tager en e-mail, der anbefaler noget nyt produkt, som du promoverer, og du kan have enenorm løndag, men kun hvis du har formået at opbygge en stor liste. Semalt Digital Services ekspert,Michael Brown deler nyttige tips om, hvordan man kommer i gang med online marketing - hybrid insurance policy.

Forestil dig at du har fået oplysninger om den nyeprodukt, som du finder værdifulde og hjælpsomme. En simpel email sendt til listen over 10.000 mennesker med ensamtale på 5% ville resultere i 500 salg. Forudsat at du tjener 10 dollar provision pr. Salg,hvilket er et meget konservativt skøn, vil dette tjene dig $ 5.000 på en enkelt dag, for mindre enden times arbejde. Stadig usikker på at opbygge en e-mail liste?

En e-mail liste på 10.000 er naturligvis en mellemstørrelseliste, som vil tage et par måneder at bygge, så du skal begynde at arbejde på det i dag, ikke i morgen. Dethurtigere du begynder at opbygge din liste, jo hurtigere får du læne dig tilbage, send en mail om en nyprodukt, og tjen mere i den time, end du normalt ville gøre i en måned.

Fordelene ved en e-mail liste

  • Omkostningseffektivitet ved direkte markedsføring
  • Evne til at analysere klikog andre vigtige statistikker, der hjælper dig med at tilpasse din e-mail-strategi
  • Myndighedsopbygning og tillid ved at tilbyde værdien over tid
  • Højere konverteringer forfalderat opbygge løbende kommunikation med din e-mail liste

En af de vigtigste dele af opbygningen af ​​en emaillisten holder dine abonnenter. Det er meget almindeligt for savnede læsere at abonnere på deres gratis "incitament"og fjern derefter dem fra din e-mail liste bagefter. Du skal kunne give værdi for demkonsekvent gennem hele din mailudveksling, ellers sige farvel til dit hårde arbejde og fremtidige overskud ..

Effektive email marketing kampagner handler omden rigtige tilgang. Tænk på alle de e-mails, du får dagligt, og hvorfor nogle af dem fanger dinopmærksomhed og andre blev slettet. Der er en videnskab for at få abonnenter interesse og tillid gennem ensimpel email. Dette er forskellen mellem den "spam" du modtager og de e-mails, du klikker på for at finde ud af mere om det.

Nøglepunkter at huske, når du bygger din liste

  • Opret tillid ved at yde ekspertise og værdi i din mål niche
  • Trigger deres følelser afskabe historier, som læsere finder fascinerende
  • Backup din historiefortælling med ægte logik somvidnesbyrd om at få dem endnu mere interesserede

Det er vigtigt at tale direkte med dine abonnenter.Du ved, hvorfor de tilmeldte sig, så tal til dem på en måde, der får deres opmærksomhed. Ingen kan lide en emailder taler om uvæsentlige punkter, så kom hurtigt og direkte til dig. Så fortæl dem en historie, som dekan vedrøre. Dette vil få følelserne til at komme til overfladen, hvilket er præcis det, du søger.

Den bedste måde at opbygge en e-mail liste på er at bruge aanerkendt auto responder. Du kan konfigurere automatiserede e-mails, der spænder uger ind i fremtiden, og når det er blevet gjort,du behøver ikke at gøre noget. Der er mange muligheder, men Aweber synes at være den mest ansete. derer incitamentet til at finde et gratis eller billigere alternativ, men problemet med det er, at dine e-mails kan være begrænsedetil en om ugen, eller de vil ende i din abonnents spam box.

E-mail-emnelinjer skal være uimodståeligeog få det bedre af alles nysgerrighed. Fortælling er afgørende for at fange deres sind og få dem på dit tematænkning. At lære mere om copywriting hjælper dig med at producere værdifulde e-mails, der får dine abonnenter til at læse og have lyst til.

Husk at opbygge tillid med din e-mail liste førdu begynder at pitching produkter og ønsker salg. Myndigheden kommer fra tillid, og det er det, der giver dig mulighed for at gøre salg i fremtiden.

Sørg for at fortælle læseren, hvad der skal gøres. Detkan lyde modstridende, men undersøgelser har bevist at fortælle en person at gøre noget modtager et bedre svar endbeder dem om at gøre noget. "Tilmeld dig nu for 1-til-1 coaching" ville være mere effektiv end "Vil du tilmelde dig 1-til-1 coaching?".

Denne artikel vil forhåbentlig hjælpe dig med at lære enting eller to om at opbygge en e-mail liste. Det vigtigste er at vide, at du ikke kan vente med at komme i gang. Det er afafgørende betydning, at du straks kommer i gang med denne opgave. Hvis du har nogen tøven, skal du se Semalt Digitale tjenesterså vi vil gøre tingene klart for dig.

November 27, 2017