Back to Question Center
0

Semalt: Video Marketing Als Een Vitale Strategie For Bedre SEO Rankings

1 answers:

I digital markedsføring sikrer sikringen af ​​en robust online-tilstedeværelse en stærk autoritet, især på SERP'er. Søgemaskineoptimering (SEO) hjælper organisationer med dette utrolige trin at gøre, især hvis du prøver nye kunder online. SEO går på at vise en hjemmeside som en af ​​de vigtigste forslag til en søgning på en søgemaskine. SEO omfatter taktikker som søgeordssøgning, backlinking og oprettelse af relevant indhold, der er rettet mod tilfredsstillende brugerintendenser.

Video marketing er en anden digital marketing teknik, som også kan indeholde din side eller hjemmeside - registrations tmcrv. De fleste etablerede virksomheder har haft stor succes med at øge deres niveauer og skabe et stærkt online forhold mellem virksomheder og besøgende. For et bestemt sæt søgeord giver websites med videoer en 50% bedre chance for placering for dem, der ikke har video.

Alexander Peresunko, kundesucceschef van Semalt , del de værdifulde praksis for at forbedre rangeringen af ​​dine sider ved hjælp af videoer.

Hvordan forbedrer videoernes rangeringer af dine sider

Video marketing påvirker det gedrag af Google-algoritmen på forskellige måder. Brugere kan spørgsmålet om, hvordan dette kan ske, hvordan de kan sortere deres videoer ved hjælp af søgemaskiner. Bijvoorbeeld:

Videoer gør backlinks på din hjemmeside

Videoer skaber værdifulde indhold, ligesom det gøres af en bruger klikknop-action-knap på brugersiden. Backlinks gør det Google-algoritme muligt for at bevise relevansen af ​​dit indhold..Som følge heraf får de en prioritetsrangering, der giver dit websted en overhånd. En af de mest effektive tricks er at skabe videoindhold med links, der viser sig. Inklusive en video kode på din hjemmeside tæller automatisk som en kvalitets backlink.

At samle e-mails i video er en fremragende taktik

Brugere, der sender en e-mail, når de har set en video, er potentielle leads, der kan omsætte. Videoer kan de doorkliektarieven (CTR) fra en URL stige til 300%. Flere mennesker drage fordel af Video marketing. Det mobile venlige initiativ er at gøre videobemarking meget for Google. Desuden er denne taktik gratis. Typiske hjemmesider som YouTube og Vimeo indlæser ingenting for brugere, som muligvis kan placere en video for hvilket formål end også.

Video kan rangschikken

Videoer er indhold selv, der har muligheden for at blive vist i SERP'erne. Det er essentielt at udfylde nøgleord i din video navn og indhold, ligesom deres beskrivelse. Brugere deler og reagere på din video, et aspekt, der ikke kun en mulig efterfølgende beskytter, men også mange websites rangschikt. Social Media Marketing (SMM) teknikker fungerer godt med ranking sites.

Conclusie

For hver hjemmeside for at få kunder online, bliver den online synlig, især for søgemaskinerne. Video SEO er vokset til en primær taktik for placeringen af ​​hjemmesider. Mange steder er afhængige af videoer til en udseende i nogle af de mest slots af en SERP. Virksomheder, der dør online, kan sætte deres websites ordentligt i orden, men også videoer som en af ​​de måder at placere indhold på. Med hjælp af en række tips ovenfor kan du se en succesfuld SEO-kampagne ved at tilføje videoer som en online marketingteknik. Det rangschikking af dit websted er vigtigt, især hvis du søger opvallende online.

November 27, 2017