Back to Question Center
0

Semalt studie: Hvordan man opbygger den perfekte URL til SEO?

1 answers:

Søgemaskiner bruger webadresser til at samle alle de data, de samler vedrørende en indholdsside.Udformningen af ​​en webadresse kan gøre forskellen i forhold til ranking med hjælp af søgemaskineoptimering. De er forskellige ting, der betyder noget i enURL mens andre ikke gør det.

Senior Customer Success Manager of Semalt Digital Services, Jack Miller, giver tipsene om at øge din SEO med perfekte webadresser - bulletin de salaire sous excel.

Uniform Resource Locators (URL'er) informerer browsere og servere, hvor du kan finde en side.Disse links er i et format læseligt af mennesker, og deres rolle er at dække IP-adresser baseret på underliggende tal.

For at en URL skal betragtes som venlig, skal den indeholde ord i modsætning til lange listeraf bogstaver og tal. De er effektive, da de er i et menneskeligt læseligt format og de minimale søgeordets relevansindikatorer, de relæertil søgemaskiner. I de fleste tilfælde er de webadresser, der oprettes automatisk af din platform, ikke venlige. Men de fleste platformeI øjeblikket kan du gøre webadresser venlige ved at ændre standard bogstaver og tal i hierarkiet på et websted ved hjælp af navne på sider og stier.

Overvej følgende to eksempler på webadresser.

  • https://www.example.com/acaciagoods/purchases?outraange=1879a89sd8904rg4df556ju&purchasesid=7893489
  • https://www.example.com/men-wears/timber/brandx-gekkel-penny-loafer-7893489

På trods af at den anden webadresse ikke er meget kortere, kan man let fortælle hvadwebbruger får: en side relateret til mænds slid.

Oprettelse af optimale webadresser

Følgende er kravene til de bedste webadresser til SEO:

  • Webadresserne skal være korte og mulige og uden ekstra ord eller mapper.
  • Tilstedeværelsen af ​​alfanumeriske tegn kun i små bogstaver. Brug af små bogstaver minimererrisikoen for indhold dobbeltarbejde.
  • Brug bindestreger til at adskille ord. Mellemrum og understreger bør undgås siden søgningMotorer betragter ord adskilt af disse mærker til at være enkelt lange ord.
  • Anvend søgeord, når det er muligt.

Brug af nøgleord resulterer i bedre placering og forbedrer også brugeroplevelsen.

HTTPS-præference

Google vælger at forbedre placeringen af ​​sikre platforme hostet på HTTPS-protokollen.Undersøgelser viser, at ca. 50% af søgeresultaterne på en side stammer fra websteder på HTPPS.

Substitutionen af ​​HTTP med HTTPS er en URL-ændring, med en betydelig risiko.Google anser migrationen for ret god, da protokollen betragtes som sikker. Imidlertid skal 301 instruktioner anvendes for at forbedre overgangenog resultater skal evalueres for at afdække mulige problemer.

Hashtags i webadresser

JavaScript betragtes enten som universelt crawlable eller dårligt af SEO eksperter afhængigtom, hvorvidt de tror på Googles erklæring om, at "vi normalt gør og forstår dine hjemmesider som moderne søgemaskiner".

Indhold, der kan gennemgås optimalt, domineres af intonationen af ​​en webadresse tilenkelt side med indhold. AJAX laver en enkelt webadresse for et utal af sider med indhold, hvilket især frarøver søgemaskinerne en ekstraordinærside etiket, som de kan forbinde autorisationssignaler og relevans.

Hvornår skal du optimere webadresser

De perfekte tider til at optimere webadresser er platformsredesigner og migrering. Som teknologi eller webstedteknologiske ændringer, platformsredesigner vil sandsynligvis ændre sig, og det er derfor et ideelt tidspunkt at indsætte krav til URL-syntaks og indhold.

Det er vigtigt at bemærke, at dine webadresser kun skal optimeres, hvis det skaltekniske grunde eller redesign foranstaltning for at undgå risici.

November 27, 2017