Back to Question Center
0

Semalt Studie: Hvilke fordele Digital Marketing Eksperter Giv til din
E-Commerce Business

1 answers:

Ethvert godt marketingagentur skal kunne hjælpe din e-handelsvirksomhed til at voksehurtigt samtidig lindre stress, du måtte have. Det er naturligt, at alle virksomhedsejere ønsker at dyrke deres virksomheder, generere meresalg og nå ledende stillinger i en bestemt marketing niche.

Som det er tydeligt, har du brug for en hjælpende hånd til tider. Leje en digital markedsføringagentur bør være et godt sted at starte. Jason Adler, kundesucces manager for Semalt forklarer hvilke 8 fordele, du ville modtage, hvis du ansat digitale eksperter.

Reklame

Det typiske marketingbureau er dygtigt til at skabe, købe og kanaliseretrafik til hvor det er nødvendigt - alpenfleece stoff. Hvorfor er de gode? Nå er det på grund af disse fire grunde:

  • Erfaringen. Har en omfattende erfaring med at arbejde med forskellige virksomheder,Din marketing agentur ville have set snesevis af succesfulde kampagner.
  • Organisation. Du får en detaljeret rapport om, hvor meget der blev brugt på projektet
  • Tidseffektivitet. Spar dig en værdifuld tid ved at lade dem håndteremarkedsføringsaspekt af virksomheden, mens du sorterer alt andet.
  • Økonomisk. Da de ville have købt en masse reklamer forud forDeres engagement, de (agenturerne) kan få bedre satser.

Content marketing

Netop som navnet antyder, drejer indholds marketing sig om at skabe grafik, videoerog artikler derefter distribuere dem med det formål at tiltrække, engagere og konvertere surfere til klienter. I dagens verden hvorsalgsfremmende indhold bruges med det formål at overvinde kunderne, indholds marketing skaber værdi. Det er markedsføringsrollenagentur for at skabe nyt, spændende og attraktivt indhold til dig.

Email marketing

Denne marketing teknik bliver aldrig fuldt ud udnyttet af virksomhedertjenester fra et marketing bureau til din rådighed kan du garanteres gode resultater. Bare lav en liste over, hvad der skal gøres og dinagenturet vil klare det for dig.

Social media management

Det er ret almindeligt for virksomhederne at køre sociale mediesider - en Facebook-side, aYouTube-kanal, Google+ eller Twitter-konto. Opdatering af disse sider regelmæssigt er hovedpine, som man kan overvinde medhjælp fra et marketing bureau.

Website design & udvikling

Iværksættere venter i erhvervslivet af mange grunde. Nogle gør det bare fordide kan, og andre gør det for enhver anden adelig grund. Desværre er ikke alle dygtige til at oprette sin egen hjemmeside medet godt perspektiv for online tilstedeværelse (webdesign). Hvis du er nybegynder, skal et bureau hjælpe dig.

Fotografi og videografi

Videografi og fotografering er afgørende, når det kommer til at sælge ting online.Tænk på et scenario, hvor en bruger ikke har en anelse om, hvordan et produkt ser ud - et billede eller en video skal da være til nytte.Dette vil blive perfekt udført af et godt marketingbureau.

Omregningshastighedsoptimering (CRO)

Der er hundredvis af marketingbureauer, der tilbyder CRO. Dette (CRO)baserer sig på test samt dataindsamling for at omstrukturere webindhold, der er konverteret til kundeemner. CRO er teknisk af natur, så detkræver professionel ekspertise skal gøres.

Da virksomheden vokser, er du bundet til at opleve flere udfordringer. Tileksempelvis, da du genererer mere salg, får du flere kundebordsansvar. Med en bredere produktlinje får du mere beholdning tilholde styr på. Kast i de mange reklamemuligheder ,SEO opdateringer, sociale medier marketing værktøjer og du vil få det bredere billede.

November 27, 2017