Back to Question Center
0

Semalt præsenterer 7 SEO strategier for lægehjælpeleverandører

1 answers:

Search Engine Optimization (SEO) sikrer, at dit websted kan findes, nåren person laver en forespørgsel i søgemaskinen. For eksempel, hvis en webbruger leder efter en podiater i Boston-lokaliteten, og derer mange podiatere i området, selvfølgelig, du vil have din praksis at dukke op som den første mulighed i søgeresultaterne.

kundesucceschefen for Semalt ,Jason Adler giver syv implementerbare SEO-tricks og strategier til at give din organisation en konkurrencemæssig fordel inden for sundhedssektoren oghjælpe dig med at rangere højt i søgeresultaterne.

1. Vælg de rigtige søgeord

Lav en omfattende liste over ord, som du tror, ​​at enkeltpersoner ville skrivenår du søger efter lægehjælp og serviceydelser. Når du har lavet listen over søgeord, skal du evaluere effektiviteten ved at brugeGoogles Søgeord Planner - seed grain bins. Testen vil skildre, hvilke sætninger der har en betydelig søgetrafik pr. Måned, men med minimal konkurrencefra andre steder.

2. Delineer dine metadata: Meta Beskrivelser og Titel Tags

Nøgleord integreret med din SEO intervention bør være til stede i metadataaf hver side og gennem hele indholdet på dit websted. Metadataerne har HTML-metakoder placeret mellem lukkede og åbne hovedtags på HTML cypher af en fil. Metadata hjælper søgemaskinen til at identificere, hvad en side handler om, mens titelmærkerne opfattessom titel på siden.

3..Opret plagiering-fri indhold

Opret unikt indhold til dit websted på vegne af dit lægehjælp for at sikreat det skiller sig ud og giver dig en konkurrerende kant online. Informere dit publikum ved brug af kvalitetsindhold marketing gør det muligtat angive din ekspertise og værdi og i sidste ende få rangering i søgemaskinen.

4. Sørg for, at du har et webstedskort på dit websted

Oprettelse af et forenklet webstedskort er ofte et undervurderet trick for at integrere dinsite med søgemaskinerne. Kortet giver et indblik i Yahoo, Bing og endog Google om, hvordan dit websted er konfigureret og tilsluttet.

5. Har varieret søgning vertikaler

De fleste sundhedseksperter mangler chancen for at rangere ved hjælp af lysbilledshow,videoer, billeder og andre interaktive former. Udfyld dit websted med relevant optimeret indhold og drage fordel af at bruge de forskellige formeraf søgning lodret.

6. Lokal søgning Reklame

Over halvdelen af ​​søgningerne udføres ved brug af mobile enheder. En lokalsøgning er en nøgle lodret for en lægehjælp organisation, da patienterne skal besøge de fysiske placeringer af disse centre før debruge deres tjenester.

7. Brug sociale websteder til at øge rankings

Sociale medier driver trafikken til dit websted og letter tovejsinteraktioner mellem en fast person og en organisation. Sociale sites påvirker SEO inden for spørgsmålet om linkbyggeri og indhold engagement.

Fortvivler stadig betydningen af ​​SEO i dit erhverv? I øjeblikket over 55 procentaf voksne i USA egne smartphones, hvilket angiver, hvor vigtigt det er at placere højt i søgeresultater, som potentielle patienter måtte have vedsøger efter deres enheder såvel som fra stationære pc'er. Gennemførelse af ovennævnte fremgangsmåder vil du øge onlineTilstedeværelse af din praksis og nå nye kunder.

November 27, 2017