Back to Question Center
0

Semalt: Nemme måder at fjerne din trafik fra Google Analytics

1 answers:

I denne artikel vil Ivan Konovalov, den førende ekspert fra Semalt , lære dig, hvordan du fjerner visningerne fra Google Analytics for at få kvalitetsresultater.

Jeg kan stadig huske det tidspunkt, da jeg startede min blog for et par måneder siden. Jeg plejede at få over 1500 visninger om dagen i min Google Analytics-konto, men det blev til mere, da jeg redigerede mine sider og ændrede nogle indstillinger. Jeg har redigeret nogle af mine sider hundredvis til tusindvis af gange for at få de ønskede resultater. Forskellige bloggere sender deres sidevisningsrapporter eller deler trafikstatistikkerne på sociale medier åbent og indser ikke, at dette kan skade deres blog eller deres eget omdømme på internettet. Det skyldes, at mange spammere ville forsøge at reducere antallet af synspunkter på deres websteder og dermed påvirke deres Google Analytics-rapporter - buy high pr inbound links. Når du deler dine webstedsforbindelser på sociale medier, skal du sørge for, at du har udelukket de interne trafikindgange fra den. Det er ikke noget, der kommer som en mulighed eller er standard. I stedet skal du indstille det manuelt eller installere et plugin for at få de ønskede resultater.

Ekskluder din IP-adresse i Google Analytics

Den allerførste og vigtigste ting du skal gøre er at udelukke din IP-adresse i Google Analytics. Det er vigtigt at forhindre, at dit syn bliver talt..Til dette skal du fokusere på de eksterne klienters adfærd og hvordan de interagerer med dine websider. Dette kan medføre en stor indvirkning på din hjemmeside og dens overordnede ydeevne. Til dette formål skal du først identificere din egen IP-adresse. Google har gjort det nemt og enkelt for brugerne at gøre det. Skriv bare, hvad der er min IP i Google-søgning, og du vil se, hvad din offentlige IP-adresse er. Det er meget nemt at udelukke en IP-adresse fra Google Analytics. Men hvis du vil ekskludere flere IP'er, skal du foretage passende ændringer. Til dette skal du først oprette filtre til forskellige IP'er og udelukke dem en efter én.

Ekskluder indstillinger i Google Analytics WordPress-plugins

Det er en anden vigtig metode. Du bør ekskludere eller justere dine indstillinger i Google Analytics WordPress-plugins. Til dette skal du gå til filtreafsnittet i din Google Analytics-konto og vælge den tilpassede filterindstilling. Dernæst bør du ekskludere al ikke-ægte eller ulovlig trafik samt deres kilder og klikke på filtermønsterknappen. Her skal du bruge en brugerdefineret variabelkode, som kan være til stede i HTML-koden til din HTML-kode. Det er nemt at bruge en indstilling, der forhindrer, at dine data bliver brugt ulovligt, og at din Google Analytics ikke opretter falske rapporter. Det betyder, at når nogen vil besøge dit websted, tælles deres tæller ikke, hvis deres cookies ikke er blevet identificeret. Det er en fantastisk og en af ​​de bedste muligheder, så du bør bruge denne metode på alle dine hjemmesider. For bloggere er det vigtigt at bevare deres publikum og troværdigheden af ​​deres hjemmesider. Så denne metode vil være til stor hjælp.

November 28, 2017