Back to Question Center
0

Semalt: Hvorfor skal du fokusere på lokal digital markedsføring

1 answers:

På grund af digitalisering og de fordele, der hidrører fra det, er det traditioneltErhverv er begyndt at indse, at de ville have gavn mere, hvis de omfavnede digital markedsføring.

"Mobilåret" har været talet om den digitale verden i flere år.Det nævnes, at året 2014 var det tredje i træk "året for mobilen". De følgende år frem til 2016 modtog også detteakklamation ifølge LifeHack. Det refererer til den stigende stigning i mobilenheder, der vokser til at blive dominerendeplatform bruges til at surfe på nettet og ikke et bestemt år.

kundesucceschefen for Semalt ,Andrew Dyhan giver et indblik i vigtigheden af ​​lokal digital markedsføring og dens nuværende betydning - quartz pb watches.

Statistikkerne viser, at:

 • Facebooks estimerede annonceindtægter for 2016 var 26 milliarder dollars. Mobile enhederudgør op til 80 procent af det (21,98 mia. USD)
 • Op til 69 procent af den programmatiske digitale displayannoncering spores tilbage til mobilenheder.
 • Med over 500 millioner brugere, er Instagram den mest voksende socialenetværk og integrerer nemt med Facebook marketing.

Aflede data fra Thrive Analytics, e-marketing post, små og mellemstore virksomhederi USA planlægger at bruge mere på reklame med mere vægt på mobiler i 2017. Årsagen til denne beslutning er det merefolk fortsætter med at eje smartphones. Otteogtreds procent af internetbrugere i USA har en smartphone baseret på resultater fraComScore. Nogle af grundene til, at smartphones fortsætter med at sprede sig, er fordi Apple fremstillede en C-serie til iPhone,Android har lav-end smartphones, som de fleste operatører giver væk, og en stærk brugt smartphone markedsplads.

Nogle af mulighederne for erhvervslivet at drage fordel af omfatter:

 • Google AdWords og Facebook-annoncer til lokal målretning.
 • SnapChat-filtre til at målrette brugere på et bestemt sted..
 • Yelp reklame hjælper med at placere virksomheder i konkurrent profiler på Yelp.
 • Instagrams vækst og popularitet.

Traditionelle virksomheder bør drage fordel af det digitale tog. Ellers,de øverste spillere vil helt sikkert tage dem ud.

Amazon

Når folk snakker om forretning og markedsføring, vender Amazon-platformen altidop i deres samtaler. Over 80 millioner brugere abonnerer på Amazons primære forretning. Årlige abonnementsgebyrer for Amazon beløber sig til8 milliarder dollars, der ikke tegner sig for premiermedlemmernes udgifter.

Amazon falder ind under kategorien store virksomheder. Spørgsmålet er om asmå eller lokale virksomheder kan konkurrere med sådanne store virksomheder. Det er meget muligt, men kræver meget arbejde fra deres marketingfolk.

Hvilken lille og lokal digital reklame skal gøre

Der er fire områder, som virksomhederne skal undersøge, hvis de skal overlevedigital verden. De fungerer muligvis ikke for alle virksomheder, men de tjener som gode udgangspunkt:

 • 1. Placeringsbaseret reklame ved hjælp af Facebook eller Instagram.
 • 2. Leveraging startups, der hjælper kunderne med at bestille og foretage køb online sådansom sømløs, instacart, kaviar og postmates.
 • 3. Tilbyder overlegen oplevelser i butikker eller steder, der præsenterer kundermed praktisk shopping.
 • 4. Udbygget e-handel kanaler. Med disse skal man udnytte værktøjer som f.eksRe-målretning via sociale medier (Facebook) for at øge salget.

Konklusion

Det er ikke let for små virksomheder på grund af den hårde konkurrence. Forhåbentlig,indsigterne fra Semalt shed lyser på nogle få ting, de kan gøre for at forblive relevante og fortsætte med at blomstre.

November 27, 2017