Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan Online Branding vil hæve din individuelle profil

1 answers:

Uanset om du har en solo virksomhed, mellemstore virksomhedereller en del af en franchise inden for en større organisation, er mærkebevidsthed lige så vigtigt for din vækst som denville være afgørende for enhver stor virksomhed. Du kan tænke at opbygge din brandbevidsthed lige nu er et affaldaf ressourcer, fordi du bare er en iværksætter eller selvstændig erhvervsdrivende, men det er ret modsataf sandheden. Michael Brown fra Semalt Digital Services deler indsigt i, hvordan online branding viløger din synlighed og fremmer forretningsudvikling.

Et brand er vigtigt for at etablere en forbindelsehos kunderne. Folk fortæller andre om den positive oplevelse, derfor spreder mund-til-munden og fremmer dinforretningsudvikling - south america tour companies. Buzz vil gøre din virksomhed større, og måske vil du få mediernes opmærksomhed.

Bag det hele er du det. Som firmaets grundlægger, duer administrerende direktør og organisationens ansigt. Din virksomhed kan blive så stor og succesfuld som du vil have det til. Noglefolk drømmer om denne form for succes, mens andre mennesker foretrækker at holde deres firma lille og håndterbar. entenmåde er den vigtigste grund til at gennemføre et genkendeligt mærke, fordi kunderne vil forbinde dine tjenester eller produktermed dig som individ.

Tænk på mange store personligheder, der engang begyndte små,er steget til toppen ved at opbygge et stærkt mærke. Tænk på oberst Harland Sanders fra KFC, en kylling fastfood-franchiseder begyndte i en lille cafe i Kentucky i U..S. i 1930'erne og derefter udvidet til Storbritannien og Irland i 1965 som en delaf hvad der var blevet en massiv franchise. Men den virkelige person bag det hele, "The Colonel" er ansigtet og bag firmaet.Som følge heraf er KFCs branding meget succesfuld på grund af sit overlegne produkt, særpræg personlighed, troværdigtløfter og garantier. Plus, deres fængende "Finger Lickin 'Good" sætning lavede en mindeværdig tagline, der reeled folk i.

Hvordan kan du rejse din individuelle profil ved at skabe et stærkt brand?

Hent lige til punktet med en stærk sætning og logo.Ved kun at bruge så få ord skal du formidle budskabet om, hvad din virksomhed står for.

I disse dage kan enhver oprette en hjemmeside, der gør deresVirksomheden synes større end det virkelig er. Nogle gange er det godt, afhængigt af om du tilbyder produkter eller tjenester.Undersøg dine konkurrenter og deres branding-strategier, og skriv derefter flere måder du kan smide dem ud.

Oprettelse af et online mærke til at hæve din profil kan gøres gennem:

  • Reklame og reklame
  • Overordnede visuelle hjælpemidler -enten fotografier eller illustrationer, grafik
  • PR
  • Emailing kampagner og nyhedsbreve
  • Smarte taglines
  • Top-notch support og kommunikation

Branding er en strategi. Det er vejen at fortælle dinkunder, at din service eller produkter er værd at bruge. Branding online kræver en konsekvent tilgang. Kombination af visuelog kontekstuelle erfaringer præsenteret online afspejler dit ansigt som et offlinefirma. Som en iværksætter eller en lille virksomhedsejer,Du vil finde det gavnligt at markedsføre din virksomhed under navnet på genkendeligt mærke.

November 27, 2017