Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan Link Building vil ændre sig i det næste årti

1 answers:
Dokument

Link bygning er en af ​​de begrænsede vigtige taktikker, du kan bruge i SEO kampagne. Optimeringen på stedet er vigtig for at skabe nogle baseline autoriteter. Derudover er det vigtigt at give webcrawlere relevant og rigeligt indhold at gennemgå. Dog er det nødvendigt at placere eller tiltrække flere flere indgående links for at sende autoritet til dit websted. Dette forbedrer synligheden af ​​et websted.

Denne praksis har udviklet sig gennem årene siden den første implementering i Google - administrador de video club online. Forskning foretaget af Semalt afslørede, at 24% af SEO-fagfolk mener, at links er "noget vigtige", mens 72% tror, ​​at linkbygning er en vigtig rankingfaktor. Derfor er backlinks de vigtigste autoriteter og tillidsfaktorer for Google.

For at maksimere på linkbygning som en væsentlig del af SEO-strategien, skal du forstå udviklingen af ​​linkopbygning bedste praksis og deres mulige ændringer. Michael Brown, den førende ekspert på Semalt Digital Services, giver indsigt i de centrale aspekter af linkbygning og deres mulige transformation.

Udviklingen af ​​Link Building

Google begyndte at bruge PageRank, da det var vejledende algoritme i begyndelsen..Rangeringsfaktorerne fortsatte imidlertid at svinge intensivt i årenes løb, mens basics of PageRank var uændrede. Googles første par år blev udnyttet af spammere, der brugte automatiseret software. Virksomheden begyndte at bekæmpe sådan taktik. I 2012 tvang Pengium opdatering Google til at tage et solidt standpunkt på kvaliteten af ​​links og straffe irrelevante links.

Disse udviklinger førte til en æra af "naturlig linkbygning." I denne henseende udviklede linkbyggeteknik sig mod at tiltrække forbindelser med eksemplarisk indhold og indsende artikler af høj kvalitet om publikationer. Derfor er denne artikel baseret på Googles indikatorer og tidligere erfaringer for at forklare udviklingen af ​​linkbygning.

Udenfor faktorer

Er det muligt for Google at eksplicit svække kraften i links? I stedet tror jeg, at Google vil øge kraften i andre perifere elementer på en sides autoritet og omsætning af et domæne. De to vigtigste faktorer er anmeldelser og socialsignaler.

Til at begynde med har kvaliteten og mængden af ​​din virksomheds anmeldelser på platforme som TripAdvisor og Yelp den betydelige indvirkning på dine placeringer. Kritikken af ​​forbrugeranmeldelser vil udvides i fremtiden til mere end bare tredjeparts review websites og indførelse af sproglige indikatorer til vurdering af kvaliteten af ​​anmeldelser. Endelig kunne vi bevidne interaktioner og nævner sociale medier, der tjener som måleproducentens autoritet. I øjeblikket har sociale signaler en lille indflydelse på en sides rang.

Revision af PageRank

Endelig kan Google i det næste årti afmontere PageRank, da internettet begynder at påtage sig en ny formular. SEO eksperter hævder, at det ikke er sandsynligt for Google at forfølge dette forløb. Men som alle ved, truer mobile apps traditionelle websteder. Derfor er det ikke utænkeligt at forestille sig en fremtid, hvor en online søgning helt bliver gennemgået.

November 27, 2017