Back to Question Center
0

Semalt: Hvad er definitionen af ​​malware?

1 answers:

Ifølge Julia Vashneva er den Semalt Senior Customer Success Manager, malware en samlet titel for en bred vifte af skadelige og skadelige applikationer. Uncalled for og ubemærket, det hersker med hensyn til at introducere sig selv på din pc. Svindlere udnytter malware for at få penge ud af din post og desuden til at udføre identitetssvindel - shore excursions lima peru.

Hvilken kanal vedtager malware for at komme på din pc?

Malware er regelmæssigt dækket af gratis shareware eller applikationer, som du downloader fra internettet. Når du går til et websted, får du en flyve op, der udtrykker, at den har opdaget en infektion på din pc. Du kan introducere en gratis prøveversion af en infektionsscanner eller køre et online feje på din pc.

Du modtager en tekst fra en person, du er opmærksom på ved hjælp af online-netværk, at der er fotografier af denne person på nettet, herunder en forbindelse til disse fotografier. Hvis du trykker på forbindelsen, bliver din pc forurenet med malware.

Hvad er en kriminals arbejdsmekanisme?

På grund af den typiske udnyttelse af dine applikationer påvirker malware den typiske brug af dine applikationer på din pc. Dette bør være muligt i forskellige strukturer:

  • Når du går til din banks websted, er der en mulighed for, at du kan omdirigeres til et falsk sted.
  • Når du bruger webbaseret bank, får du en flyve op, som pludselig anmoder om, at du angiver bestemte legitimationsoplysninger og tilføjer digital signatur.

Brug af spyware til at indhente data

Mens du browser, kontrollerer spyware dokumenterne på din opbevaring, introducerer andre spyware, erstatter din weblandingsside og så videre. Ved at undersøge størstedelen af dine aktiviteter kan spyware scanne og sende dine klassificerede data til kriminelle.

Beskyt din pc

Husk altid følgende tips, når du foretager rater via internettet:

  • Se altid på, at de seneste opdateringer af din arbejdsramme er blevet introduceret på din pc. Din pcs arbejdsramme kan ligeledes konfigureres til at installere de seneste opdateringer derfor og introducere dem med det samme.
  • Sørg for, at sikkerhedsniveauet for dit browserprogram er sat tilstrækkeligt højt.
  • Hvis du tilfældigt arbejder fjernt, skal du sikre dig, at foreningen er sikker (f.eks. Ved at bruge et hemmeligt ord).

Vær bevidst

På trods af den rigtige sikkerhedsindsats på din pc er det desuden vigtigt, at du nøje overvejer, når du bruger webbankpenge og især når du markerer dine børser omhyggeligt.

Det er for eksempel vigtigt at du følger med:

  • Tilføj kun en digital signatur på en udveksling, som du spekulerer eller har bedt om dig selv.
  • Brug det rigtige avancerede mærke for hvert ærinde eller udveksling.

Ligeledes være opmærksomme, når du bruger web og e-mail.

Kun åbne troværdige websteder og download ikke nogen optegnelser eller applikationer fra obskure eller ængstelige websteder.

  • Se bort fra spam og mistænkelige meddelelser.
  • Tilslut ikke din USB-stick til kun en pc.
November 28, 2017