Back to Question Center
0

Semalt giver ideer om, hvordan man laver en effektiv social mediekampagne, der virker

1 answers:

Planlægning af en socialmediekampagne er en proceduremæssig proces, der kræver udførelseaf høj originalitet og innovation. Det primære formål med sociale medier kampagner er at opbygge validitet, tillid og udviklingen følelse af at tilhøre klienter. I år har sociale medier markedsførere brugt sæsonbestemte ordninger for at hjælpe dem med at komme sammen med kunderneog nå forretningsmål og mål.

Som social media marketingmedarbejder skal du komme op med upåklagelige sociale medierideer og upåklagelig kreativitet til at tiltrække et godt antal seere til din kampagne og i det væsentlige konvertere dem til at være dinpotentielle købere og pålidelige kunder.

Ekspert af Semalt ,Digital Services, Oliver King giver listen over upåklagelige ideer, der vil hjælpe dig med at opnå en høj omsætningskonvertering - restaurant furniture cheap wholesale.

Lav en god video

I social media marketing er videoer blevet den mest udbredte form forsociale medier kampagner. Videoer spiller en central rolle, da de nemt deles og når de fleste brugere. Overvej at inkludere informative videoer idine sociale medier kampagner. Udfyld også dem med interaktiv karakter, så dine brugere nemt kan dele indholdet. For eksempel, KateSpade havde stor succes efter at have introduceret en videobaseret kampagne med Anna Kendrick. Den kampagne gik viral.

Opbygge en blanding af følelser

For få år siden ramte Burberry overskrifterne efter at have skabt en effektivsocialmediekampagne "From London with Love". Du kan oprette en video med følelsesmæssige tweets og pins og se din kampagne går viral.

Giv dine fans

Det er en nødvendig forudsætning at opbygge bred mærkeeksponering og brugernes engagementnår det kommer til social media marketing. Du kan opmuntre dine tilhængere i de sociale medier platforme til at lide dit brand og gearingengagementet. Electric Festival Style er et eksempel på en sæsonmæssig social media kampagne, der blev lanceret af Urban Decay og har fåeten stor succes. Du kan tildele dine fans med fantastiske kuponer og billetter..

Kommentare giveaways

Giveaways påberåber brugere at have en dyb forståelse af dit produkt og til gengæld,opbygge tilliden til dit brand. Overvej at spørge dine efterfølgere et simpelt spørgsmål, og de vil fortsætte med at kommentere din giveaway hele dagen lang.

Fremme en social sag

At fremme en social sag er en måde at udnytte engagement på dine brugere afså dine kunder bliver involveret i dit produkt. I det lange løb kan du ende med at finansiere et velgørenhedsforløb, hvor alle kunderdeltagelse i velgørenhed får en chance for at have et direkte engagement med dit produkt. Social media marketing bør være altomfattende tilnå stor succes.

Tilby fantastiske salg og rabatter

Tilbyder sæsonbestemte rabatter tiltrækker kunder til dit brand. At opnå en højkonverteringshastighed i din sociale mediekampagne, tilbyder fantastiske rabatter og salg for at nå de største brugerengagementer. For eksempel,udnyt helligdage til at øge konverteringerne i din kampagne.

Demonstrere store værdier

Det kan ikke understreges at opbygge tilliden når det kommer til social media marketingnok. At demonstrere store værdier, dele positivitet og give tilbage til samfundet tiltrækker et stort antal brugere til din kampagne. Højniveauer af filantropi løn belønninger. For eksempel har TD Banks sociale medier kampagne, MakeTodayMatter ramt mere end 3,5 millioner aktierefter at have demonstreret, hvad stor vilje betyder i samfundet.

Opret innovative giveaways

Unikke giveaway kampagner arbejder for at udsætte brugere på en meget speciel måde. Brug klarog fristende tekster til at give brugere og kunder mulighed for at deltage i din sociale mediekampagne.

Lederferie sociale medier kampagner

Udnyt helligdage for at øge brugernes engagement. Ferie er en godtid til at have gode interaktioner med dine kunder og brugere. Lad dine kunder vide, hvor taknemmelige du er for deres fortsatteinteraktion og deltagelse i din kampagne.

Sociale mediekampagner spiller en central rolle i opbygningen af ​​tillidog loyalitet mellem brugere og marketingfolk. Synlighed og eksponering er de to vigtigste søjler, som sociale medier kampagner står på. Lav dinsociale medier kampagne nå en enorm succes ved at implementere de ovennævnte ideer og nyde imponerende konverteringer.

November 27, 2017