Back to Question Center
0

Semalt fortæller hvilke fejl du bør undgå i SMM

1 answers:

Kunder i 2017 forventer, at erhvervsorganisationer opretholder regelmæssig kommunikation med demgennem de sociale netværk. Men mange e-handelsvirksomheder overser effektiviteten af ​​sociale medier forfremmelse og søgemaskineOptimering (SEO) i at tiltrække og fastholde klienter.

Jack Miller, kundesucces manager for Semalt ,illustrerer tre store fejltagelser, som organisationer gør, når de gennemfører sociale medier marketingkampagner.

1 - backlinks from high pr sites. Lancering af kampagne uden en effektiv strategi

Det er vigtigt at udvikle sociale medier mål for at forbedre online marketing strategi.Social media marketing kan have flere mål. Et mål kan være at forbedre brand awareness blandt de målrettede kunder. Et andet mål om socialtMediemarkedsføring kan være at bruge de sociale netværk til at tilbyde kundesupport. En god social media strategi kombinerer flere målForbedre samspillet mellem virksomheden og de målrettede kunder. En effektiv strategi har en god social network platform.

Virksomheder, der beskæftiger sig med mode- eller livsstilsprodukter og -tjenester, opfordres til atbrug Pinterest eller Instagram sociale netværk platforme. Pinterest har en e-handelsfunktion, der gør det muligt for kunderne at købe produkter ellertjenester online. De detailhandlere, der leverer håndværksprodukter og gør-det-selv-tjenester, bør bruge YouTube og Facebook platforme på grund afderes overlegne videodeling kapaciteter. Det er vigtigt for en virksomhed at fremme sine sociale netværk websteder.

At nævne sociale medier i e-mails er også en effektiv tilgang til fremme af sociale medierwebsteder til de målrettede kunder. En anden god reklame SEO tilgang forudsætter at indsætte sociale medier links til virksomhedens hjemmeside.

2. Undlader at lytte og svare

Kunder giver altid kommentarer til de produkter og tjenester, der tilbydes af virksomhedenorganisationer. Det er vigtigt for ledelsen af ​​virksomheden at være opmærksom. Der er flere værktøjer, der kan bruges til at kommunikere medkunden, for eksempel Social Nem og Hootsuite. Men de er begrænset i kapaciteter. Derfor bør virksomheden være lydhørtil alle indlæg fra brugerne.

Facebook er en social medieplatform, der gør det muligt for virksomhederne at reagere effektivt påmeddelelserne fra de målrettede kunder. Virksomheder oplever flere udfordringer, når de leverer tjenesteydelser og produkter. De sociale netværk muliggørvirksomheder at informere kunderne om problemerne eller udfordringerne i forretningsprocessen.

3. Beholdning fra eksperimenter

Det er vigtigt at eksperimentere med operationerne i de sociale netværk. Firmaetkan bruge innovative måder at engagere sig med kunderne på. Live video er en funktion, der er tilgængelig på Facebook og Instagram. Det forbedrer realtidkommunikation mellem firmaets medarbejdere og kunderne. Et selskab kan informere målgruppen om et nyt produkt gennem live videofunktion.

Virksomheder kan også bruge live stream til Facebook produktfremmende kampagner. Direkte dækningtiltrækker et stort publikum, fordi det er interaktivt og bruger korrekt SEO søgeord. Brugerne af sociale medier får lejlighed til at spørgespørgsmål og søger præciseringer. Live-streaming-sessionen gør det også muligt for virksomheden at lære af kunderne, især i områdetat øge kundetilfredsheden.

Implementering af SEO i din praksis kan forbedre social media marketing indsats. SEO eksperterkan bruge effektive søgeord i deres sociale medier posteringer. Kunder vil blive tiltrukket af indlæg, der har relevante oplysninger omeffektivitet af et produkt eller en tjenesteydelse.

November 27, 2017