Back to Question Center
0

Semalt forklarer nøgleaspekterne ved brug af webcrawlere

1 answers:

Site crawlere er de specielt kodede bots, som gennemgår dit websted for alt indholdog indeks det i søgemaskinerne for synlighed. I nogle tilfælde sætter vi indhold i vores webindhold på en måde, som disse crawlere fejlerat finde. Eventuelle oplysninger, som ikke kan findes af webcrawlere, er normalt ikke indekseret af Google - umzug spedition international. Som følge heraf er det ikke til dinranking faktorer på trods af at spilde din SEO indsats. Denne uvidenhed er en webdesign fejl, som folk gør, når de forsøger at rangere deres hjemmesider.Som følge heraf er det vigtigt at køre crawlere på dit websted for at lave grundlæggende justeringer og rette fejl, hvilket kunne sænke din placering.

Ekspert af Semalt Digital Services, forklarer Jack Miller de vigtigste aspekter ved at bruge crawlere til dit websted.

Vigtigheden af ​​at bruge crawlere

Crawlere kan vise dig, hvad publikum ser. Så mange iværksættere gør kun websitesog sætter indhold, mener de, at deres målkunder vil se det sikkert, glemmer andre faktorer, der kan gøre det umuligt.Dette er tilfældet, hvor webcrawlere kommer ind. Webcrawlere når ud til de mest skjulte steder på din hjemmeside. De kan vise dig manglerproduktinformation samt mange fejl i dit indholdsstyringssystem.

1. Sporing af sideydelse

Et af de afgørende aspekter af SEO er at overvåge udviklingen af ​​de enkelte sider. Webcrawlere kan vælge egne analyser og beregninger fra anerkendte kilder som Google Analytics og Google Search Console. De kan også hjælpeDu sporer udførelsen af ​​forskellige sider, hvilket giver dig værdifuld indsigt for at redigere dine oplysninger for at opnå den bedste SEO-ydeevne..

2. Fastsættelse af tekniske fejl

En af de faktorer, der kan sænke din SEO ydeevne er problemer med dit webstedhastighed og respons. Hvis du kører en simpel crawler, returneres en sværere responskode for enhver webadresse på dit websted. Fejl og omdirigeringer kan retteshurtigt at bruge nogle af deres filtre som fejl 404 filtre. De kan også give dig oplysninger om dine gamle omdirigeringslinks og de forskelligesteder de sender deres oplysninger.

3. Crawlere kan finde manglende indhold

Crawlere kan registrere kommandoer med "ingen indeks". Disse er områder på dine websteder, hvor robotterkan ikke nå. Ved hjælp af disse oplysninger kan du foretage de nødvendige justeringer i din indholdsstyringsstruktur og indeksere alt dit indhold.Produktkategorier og grupper med manglende afkrydsningsfelter kan modtage opdateringer i din database.

4. Påvisning og fastsættelse af dobbeltindhold

I andre applikationer kan crawlere finde dobbelt indhold. Disse data er indholdetsom vises i flere links på søgemaskiner. Et sådant indhold er dårligt for din SEO og ender altid med at reducere autoriteten på dit webstedsider. Crawlere kan hjælpe dig med at identificere sådanne sider og hjælpe dig med at løse dem gennem 301 omdirigeringer.

Webcrawlere kan registrere forskellige skjulte ting på dit websted, der kan påvirkedit websted indirekte. SEO er en kompliceret proces, som ikke kun indebærer korrekt sporing og efterfølgelse af disse crawlers oplysninger,men løbende opdatering af dit indhold. Nogle tredjeparts webcrawlers som Screaming Frog's SEO Spider eller Semalt Analysator fungere som typiske søgemaskine crawlere. De kan give dig værdifulde oplysninger, som kan være nyttige til at foretage nødvendige tilpasninger tildit websted indhold for at få en højere rang i naturlige organiske søgeforespørgsler.

November 27, 2017