Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvorfor du bør optimere fotos til SEO

1 answers:

Billedoptimering er en væsentlig del af den samlede on-sitestrategi, så du bør tage billedet SEO optimering alvorligt, især hvis visuelt indhold er kernen i din marketingkampagne.Dette er grunden til, at web-bygherrer som WordPress tilbyder automatisk billedformatering som en integreret del af deres on-site optimering.

Billedoptimering bør dække billeder på din hjemmesideherunder overskriften, fremhævede billeder og indlejrede billeder. Kunde Succes Manager af Semalt , forklarer Igor Gamanenko hvorfor billedetoptimering er vigtig for din ydeevne.

Billedsøgninger

Når du optimerer dine billeder med den korrekte formateringog formulering, vil de vise sig for en relateret billedsøgning i en søgemaskine. Hvis dine billeder er blevet noteret på Google-billedersøgninger, vil du få mere trafik og forbedre synligheden af ​​dit brand - paris windows vps. Når du optimerer alle dine billeder og skaber høj kvalitetindhold, vil du se en betydelig vækst i trafikken.

Site Speed ​​

Hvis du lægger billeder med høj opløsning på din hjemmeside,det bliver langsomt, og brugerne bliver nødt til at vente med at komme til indholdet på dit websted. Lav webhastighed betyder dårlig brugeroplevelse til dinbesøgende især hvis brugerens browser downloader billedfilerne.

Loading Problemer

Billedindlæsningsproblemer er almindelige, selv når problemet erhar intet at gøre med din server. I et sådant scenario vil webstedets besøgende læse artiklen, men vil ikke se nogen billeder, bare nogle tommesteder hvor billederne skal være. Når du optimerer dine billeder ved at tilføje alt tekst til dem, kan dine besøgende ikke sebilleder, men kan læse, hvad billedet repræsenterer, efter at der er opstået et billedindlæsningsproblem.

Sådan optimeres dit websites fotos

Compress

Komprimering af billederne forbedrer indlæsningshastighedenaf dit websted. I betragtning af at de fleste af dine besøgende får adgang til dit websted på mobile enheder, er det ikke nødvendigt at indlæse høj opløsningbilleder med vægten af ​​megabyte. Du skal skære størrelsen på dine billeder, samtidig med at du opretholder en anstændig kvalitet. Format også dine fotosfor nettet, dvs. PNG, GIF og JPG. Du kan også strikke metadataene på dine fotos for at skære størrelse endnu mere.

Giv titel

Når du bruger gratis billeder fra internettet eller lagerfotografering,Du bør ændre de tekniske titler, der er knyttet til dem, såsom tal og lange snorbreve, hvilket giver dem korte, præcise beskrivelseraf hvad de repræsenterer. Du kan også indeholde nogle søgeord, der vedrører din virksomhed, hvis det er i tråd med det, der er på billedet.

Opsætning Tags

Indsæt altid alt-tags, der beskriver hvad der eri billedet. F.eks. Omfatter ord som "kvinde", "spiser", hvis det er et billede af en kvinde, der spiser en frugt.

Opret billedtekst

Også kendt som alt beskrivelse er billedtekstenhvad dukker op, når billedet ikke lægges. Det beskriver også billedet for Googles søgeindeks. Denne mulighed giver dig mulighed for at beskrivebillede i en sætning.

Juster billeder

Strategisk tilpasse dine billeder med resten afindholdet er bedre end at placere dem mellem afsnit.

Billedoptimering er måske ikke øverst på dinprioriteter, men du bør gøre det på grund af de angivne fordele, og det tager kun et par minutter at nå.

November 27, 2017