Back to Question Center
0

Semalt forklarer, hvordan man opretter metabeskrivelser, der genererer trafik i e-handel

1 answers:

I enhver virksomhed er hentning af trafik en af ​​måderne at nå de nye højder. Hvornårkører Search Engine Optimization (SEO), metatags og beskrivelser er de væsentlige områder for at placere konkurrencedygtige søgeord. E-handel metabeskrivelser er de korte annoncer.

HTML-metakoder giver en server værdifulde oplysninger om en webside. Der er altidet metatag for beskrivelsen af ​​sideindhold, metatag for ophavsretlige oplysninger og et metatag indeholdende robots - türk telekom ev interneti.txt. For eksempel
" ".

Meta beskrivelse tags er vigtige især i social media marketing.Det giver incitamentet til dominans og relevans, når sidedeling bliver for hyppig. Således er SMM en primær metode til hentningklienter. Det hjælper indledende start-ups for at slå konkurrenterne og give alle en chance for at dominere i deres nicher.

Nik Chaykovskiy, kundesucceschef for Semalt beskriver de nøgleaspekter, du skal overveje, når du opretter metabeskrivelser.

Hvornår skal man bruge metabeskrivelser

For et bestemt sæt søgeord kan en metabeskrivelse være gavnlig for at gørenogle konverteringer. Meta beskrivelse giver seere en yderligere bekræftelse om relevansen af ​​dit indhold til et bestemt sæt af søgeord.Søgninger, der ligner hinanden, kræver en meta-beskrivelse for at bryde slipset.

Semalt anbefaler at involvere lange søgeord til meta beskrivelser. Hvis indholdindebærer mere end tre søgeord, må du ikke bruge dem i meta beskrivelsen..Søgemaskinen kan nemt lave fejl på grund afnøgleordspostering, som igen tjener et flag. Du skal tage en del af den pågældende side og bruge et uddrag til at få det til at visessøgeforespørgselsoplysningerne.

Skrivning af en god e-handel Meta Beskrivelse

For mange applikationer er den bedste længde for en metabeskrivelse maksimalt 160 tegn.For eksempel har Google som firma et websted med en metabeskrivelse, som indeholder 159 tegn. Dette omfatter lige mellemrum som tegn.

Når man laver en god metabeskrivelse, er det vigtigt at betragte det som en tweet elleret Facebook-indlæg. Twitter har en grænse på 160 tegn. Du kan også følge nogle af følgende retningslinjer:

  • Brug nøgleord. Søg sætninger præsenterer indholdet, hvilket er højt for hvadbruger søger. Det er relevansen, der udgør nogle af de faktorer, som gør algoritmen til at rangere dig højt.
  • Brug verber. Verbs beder en person om at handle straks. Du kan brugeen sætning som "Køb øretelefoner på Jumia".
  • Brug call-to-action. Kombiner en metabeskrivelse med handlinger som "shop", "download" eller "buy".
  • Byg skabeloner. Det er for trættende at skrive en ny metabeskrivelse for hverside. Ved hjælp af skabeloner kan du gøre det nemt.

Meta beskrivelser hjælper din hjemmeside til at rangere højt gennem indirekte midler. Mangefolk undlader at indse, at opnå en øverste position ikke nødvendigvis indebærer klik. Meta beskrivelser konvertere en person, der ser en side tilklik på den. Den indeholder værdifulde oplysninger, som giver mening om søgeforespørgslen efter et bestemt sæt søgeord. De har også en andengod ting, åben graf beskrivelse. Metatags er tilstrækkelige nok til at fungere på sociale medier. Social media engagement er en afmåder backlinks og relevans kan forbedre SEO giver dig flere besøgende.

November 27, 2017