Back to Question Center
0

Semalt forklarer, hvordan du justerer din SEO-strategi til specifikke nicher

1 answers:

Der er en stor dosis af konkurrence inden for SEO, bare søgfor "SEO" eller "content marketing", og du vil se millioner af resultater, og dette omfatter virksomheder og folk, der kæmper for enskudt i synlighed. Fordelen ved at betjene en ukonventionel eller unik niche er, at du får mindre konkurrence, men du vil haveet mindre publikum og ressourcer til at hjælpe dig med at blive succesfulde. Hvad tager det for at blive succesfuld i unikke nicher og forbedrechancerne for SEO succes?

Jack Miller, kundesucceschef for Semalt ,deler de nyttige tips, der får dig til at skabe en vindende SEO-kampagne.

Kend din målgruppe

Før noget andet tager du tid til at lære og forstå dit publikum.Du kan starte med grundlæggende markedsundersøgelser, men du vil have brug for mere til at lære dine kunders behov, indholdsopdagelsespræferencer og vaner.Dette vil hjælpe dig med at slippe af med klichéer om, hvordan folk udfører søgninger, hvilket giver dig en genvej til bedre materiale, der vil gøre dig mererelevant for dit publikums behov - solicitar certificado ssl iis 7.

Brug lange halefraser

Den bedste tid til at starte langhale søgeord forskning er, når du forstårhvordan dit publikum søger efter oplysninger eller produkter i din niche. Googles Hummingbird og Panda opdateringer har haft en negativ indvirkning påTraditionelle søgeord, men lange hale søgeord arbejder stadig for unikke nicher. I stedet for at koncentrere sig om søgeord, der giver dig mere trafik,brug lange hale sætninger, dvs. spørgsmål og svarformat, disse er de bedste til unikke nicher.

Kun originale ideer

I stedet for at opdatere andre folks ideer, kom virkelig oporiginale ideer. Du kan gøre dette gennem forskning, og komme op med spørgsmål, der aldrig er blevet spurgt før..Dette vil drive dig ogdit mærke til storhed.

Find et rum til Off-site udgivere

For at forbedre din organiske søgeplacering og domæneautoritet,du har brug for indgående links så meget som niche-fokuserede stillinger. Det betyder, at du bliver nødt til at arbejde sammen med traditionelle forlag. Du kan skriveindhold, der er delvist relevant for din forte - men indholdet skal være værdifuldt for publikum for din udgiver. Dette træk kankræver, at du laver et kompromis, men de links, du får, vil vokse din søgning tilstedeværelse.

Lær af dine konkurrenter

I stedet for at forsøge at konkurrere med dem på samme område som dig,forbinde med dem og lær hvad de gør anderledes og glem ikke at dele dine indsigter også. Der er ingen risiko her fordidin niche er lille, og du bliver ikke tvunget ud.

Start Små

Da du ikke har nogen data til at arbejde med til din SEO kampagne, startlille. Brug et par søgeord ad gangen og skriv nyt indhold inden din store lancering. Dette vil hjælpe dig med at indhente oplysninger, der vil væreafgørende når du går stor.

Få socialt

Brug sociale medier, fordi det er den bedste vej for folk at findedu. Sociale medier er også det bedste sted at forbedre din synlighed, før du koncentrerer dig om søge rankings. Det hjælper også dig med at oprette forbindelsemed influencers, syndikere dit indhold og forbedre dit følgende.

Opret et websted på stedet

Dette kan ske via et community forum hvor dine brugere vilforbinde med hinanden. Dette tilskynder større loyalitet og hjælper dig med at komme med nyt indhold.

Tilbyde Mainstream Content

At opbygge et bedre forhold til dine konventionelle forlag,du skal tilbyde noget almindeligt indhold. Du kan gøre dette ved at opdele dine blogs i underafsnit, men ikke miste fokus på dine nicheblogger.Dette vil give dig et større publikum, der vil læse og dele dit indhold.

November 27, 2017