Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvilke SEO aspekter du bør tænke på i webudvikling

1 answers:

At udvikle et websted kan sammenlignes med at bygge et hus: hvis det har en svagfundamentet vil det ikke være stabilt. Nogle grundlæggende skal gøres, hvis du vil bo i det. For websites er grunden søgningmotor optimering (SEO).

Når du udvikler et websted, uanset om det er et fuldt redesigneller en opdatering, så skal du tænke på SEO. Her er hvorfor:

  • > det vil spare dig for meget tid
  • > det vil tjene dig en højere rangering
  • > det vil give dig mere trafik plus det vil gøre dig masser af penge

For at hjælpe dig med at nyde disse fordele, Ivan Konovalov, kundesucceschefen for Semalt ,har lavet en liste over SEO-punkter, du bør overveje, når du udvikler og designer din virksomheds hjemmeside - ventilatore per soffitto marrone senza luce.

1. Site arkitektur og link oprettelse

Ved hjælp af huset analogi, vil du bemærke, at det har mange dele. For eksempel,du fik VVS, møblerne, isoleringen, landskabspleje, malingen og listen fortsætter. Alle disse skal arbejde sammen om at skabeet brugbart rum. Det samme gælder for dit websted - det skal omarrangeres på en logisk måde. Nu er dette, hvad sitearkitekturtager sig af. Interlinking sikrer på den anden side, at alle relaterede sider på dit websted er tilgængelige.

2. Gennemgangstest

Google og andre søgemaskiner gennemsøger dine websider og derefter indeksererdem. Uanset om du vælger XML, AJAX, Flash eller JavaScript, skal du sikre dig, at indholdet er dynamisk. Du er afskåret fra at bruge AJAXsom sider kodet ved hjælp af dette kodningssprog er notorisk svært at gennemgå og efterfølgende indeksere..Dobbeltklik på dit webstedrobots.txt-filer for fejl.

3. Funktionalitet

Dit eneste formål er at sælge dit mærke. Hver funktion skal hjælpeat tjene dette formål. Uanset om det er en checkout menu, katalog eller hvad du kan tænke på. Sørg for, at intet kompromittererwebstedets funktionalitet så vær opmærksom på brudte links og andre fejl under webudviklingsfasen. Når du beslutter digat redesign dit website, skal du sikre dig, at den nye version af dit websted er hostet på en separat 'dev' -server. Forsøg aldrig at gøre liveændringer. Du kan tabe tusindvis af dollars.

4. Mobilt venligt design

Den hastighed, som dine websider laster, går hånd i hånd med mobil venlighed. Somsådan skal de have høj prioritet. Det bedste ved det er, at begge kan gøres under udviklingsstadiet af dininternet side. Spare dine kunder den smerte ved langsomt lastning websider. Find vej til at teste scrips og stylesheets. Glem ikke atudsætte indlæsning af JavaScript. Dette sikrer, at din hjemmeside løber glat. Dedikere tid til en ordentlig konverteringsfrekvensoptimeringtaktik. Dine præstationsindikatorer og analyser skal guide dig. Glem ikke en opfordring til handling-fanen på din hjemmeside.

5. Hastighed og brugeroplevelse

Med ca. 60% af organiske søgninger foretaget på mobile enheder erafgørende for, at du indarbejder et "mobilvenligt" design. Dette kan være alt fra at komprimere billedfiler til at øge hastigheden. Hvisdin hjemmeside kan fås på alle enheder, så du er god at gå.

November 27, 2017