Back to Question Center
0

Semalt forklarer, hvad der forårsager misinformation i SEO

1 answers:

De fleste iværksættere og søgemaskineoptimerer trorat du kan blive sortlistet af Google, hvis du indtaster flere søgeord i dit hjemmeside indhold. Også nogle mennesker tror, ​​at en del afindholdet kan rangere højere i søgemaskiner, hvis de deles flere gange. Disse er vildledende sandheder. Søgeordfyldning kan ikke bede Googleat blacklist dig - aspire vapor tanks leak onto battery. Selv om der eksisterer en sammenhæng, at hvis de oplysninger, der er blevet delt mange gange i de sociale medier, harmange indgående links, har Google konstant forkastet, at sociale aktier spiller en rolle i rankingspotentialet. Derfor hævder det mereandel resultater til højere rangering er udelukkende halv-sandhed og ret vildledende faktum.

Jack Miller, kundesucceschef for Semalt ,forklar hvorfor misinformation er så stort set spredt i SEO i dag og hvordan man undgår det i din praksis.

Halvværdigheden

Der er større sandsynlighed for, at halvt sandheder strømmer i stedet forabsolutte myter. Myterne og misforståelser sendes normalt til dem uden for branchen. På den anden side er SEO industrienoversvømmet med halvt sandheder, da de i de fleste tilfælde ikke arbejder med direkte fakta. Det faktum at algoritmer af alle søgemaskinerherunder Google er hemmeligheder, det indebærer, at de ikke kan afsløre, hvad de anser under rangering af resultater, men de kan kungive spor. Tilsvarende accepteres en ide let, hvis det lyder tænkeligt..For eksempel har et indhold med mange sociale aktier højchancer for at tjene indgående links, men måske er det ikke de sociale medier, der deler udførelsen af ​​arbejdet. Derfor baseret på de rette sporsom vi har om de sociale aktier, er det en halv sandhed, der er let at acceptere.

Industriens tempo

SEO-industriens hurtige tempo fører til stigning i misinformation.Selv om Google tilpasser sig en langsom og kontinuerlig udgivelsesplan, gør stigningen, levering af nye teknologier og søgeformater detsvært for søgoptimeringerne at indhente. Dette har forskellige konsekvenser for spredningen af ​​misinformation, som f.eks. En tidligere gyldig informationkan nemt blive forældet, og folk leverer ofte utilstrækkelige oplysninger i et desperat forsøg på at være den første til at dække en søgehistorieeller en nylig opdatering. Det er vigtigt at forstå oplysninger i bits, men en hurtig antagelse kan resultere i en misforståelse af, hvad der erfaktisk sker. Endelig, med den hurtige hastighed kan dårlige oplysninger spredes inden for kort tid, og det kan være for sent at rette op på detengang modtaget af fællesskabet.

Sådan undgår du misinformation

  • Krydshenvisning. Altid sammenligne oplysninger fra forskellige kilder.Kontroller, om en anden kilde har data, der bekræfter oplysningerne i den aktuelle kilde.
  • Kig efter hårde beviser. Hvis en rapport indeholder generelle oplysninger,Se for eksempel statistiske data, fakta og tal, som er let tilgængelige i andre virksomheder.
  • Kontroller dine kilder. For eksempel, hvis en tilfældig person giverOplysninger om SEO taktik, vil det være mere præcist, hvis du søger det samme fra en person, der har en karriere i SEO.
  • Udfordre dine antagelser. Prøv at afvise nogle af dineoverbevisninger for at komme tættere på den ultimative sandhed.

November 27, 2017