Back to Question Center
0

Semalt forklarer funktionerne i autoritet og link bygning med real-time pingvin

1 answers:

Google har endelig frigivet Penguin 4.0-algoritmen, som behandler i realtid.Penguin 4.0-meddelelsen handler om to hovedpunkter. Den første er, at Penguin vil kunne arbejde i realtid, der vil hjælpestagnerede digitale virksomheder bevæger sig fremad, så længe de fjerner og disavow lav kvalitet SEO - application development companies. Penguin er nu mere granuleret og magtTilføj individuelle link sanktioner til side-niveau og søgeord niveau sanktioner fra version 2.0.

Vægten af ​​de kendte rankingfaktorer kan skifte, da Google integrerer Pandaog pingvin i deres kerne ranking algoritme. Desuden eliminerer Penguin vigtigheden af ​​underretninger og tweak-meddelelser somdet opdaterer sig hele tiden, når Google gennemgår internettet.

kundesucceschefen for Semalt ,Ivan Konovalov giver indsigt i de afgørende aspekter af real-time Penguin behandling.

Links er stadig vigtige

John Mueller, Gary Illyes og Matt Cutts har afklaret vigtigheden og relevansenaf links som et rangsignal. De advarer også mod faren for at stole på links som marketing og SEO strategi og forretningejere bør ikke fokusere på dem isoleret. De bør være et produkt af fremragende markedsføring.

Googles mål

 • Penguin 4.0 Meddelelse. Fokus på oprettelsen af ​​overbevisende websteder
 • Link Ordninger Side. Unikt og relevant indhold hjælper med at fremme en virksomhed til andrewebsteder, der vil bidrage til at generere links af høj kvalitet tilbage til det
 • Retningslinjer for webmastere. Hjælp virksomheder til at tænke uden for kassen og skille sig ud fra konkurrenterne.
 • The Original Penguin Announcement. Understreger behovet for at skabe overbevisende hjemmesider

Ifølge Google er kvaliteten af ​​materialet afgørende, så det skal lade folk videom det betyder noget. At øge bevidstheden går hånd i hånd med kvalitet, og du skal opbygge relationer med andre bloggere og webstedEjere som startplatform til at oprette links, der vil flytte nålen. De fleste mennesker bygger websteder, før de kan etablere deres on-siteværdi..Løsningen er at skabe værdi, og lag link bygning over toppen.

Link Building Strategies

På baggrund af ovenstående tankegang er der nogle få måder at opbygge taktik på:

 • 1. Grundlæggende prospektering. En række avancerede forespørgselsoperatører hjælper en bruger tilFind sider med høj placering, som er relevante for den ønskede vare og tjenester. Derfor er det mere relevante indhold, du har,jo lettere vil det være at finde det, der linker til lignende ressourcer, og overveje at forbinde dig.
 • 2. Konkurrentsøgning. Kig på de links, som konkurrenter bruger, hjælper dig med at findemuligheder for at placere dit indhold på værdifulde ressourcer.
 • 3. Guest Post Prospecting. Det tapper ind i et andet websteds publikum og bør gøres på en naturlig måde i betragtning af kvaliteten som en førsteprioritet.
 • 4. Indhold + Outreach. Med en grundsten af ​​stort indhold kan man finde websteder, der linkertil andre artikler og find deres ejere for at se, om de kan linke tilbage. Ideelt set skal indhold på webstedet bygges på, hvad der allerede findes.
 • 5. Broken Link Building. Dette punkt svarer til # 4, men denne teknik ser udfor brudte links til indhold, der anses for værdifulde for virksomheden. Det hjælper med at overbygge et hul ved at hjælpe webstedets ejer med en enkelalternativ med dit indhold.
 • 6. Lokale organisationer kan acceptere noget sponsorat til gengæld for et branded linkpå deres websted, der genererer solide links til lokal forretning, der er bundet til den fysiske placering.
 • 7. Presse- og PR-hjælp i eksponering, generering af links og opbygning af tillid og relevans.

Den bedste SEO kommer ned til at give mening. De fleste af de spammy katalogoversigterikke giver mening og eksisterer udelukkende til SEO formål. Det førte til situationen, når mange websteder har top-heavy links med lidt indhold.For meget tid og kræfter brugt på link bygning bringer tilbage en meget lille værdi til webstedet eller endda ingen værdi overhovedet. Billige SEO udstrålerfra dens høje efterspørgsel. Forhåbentlig vil Penguin 4.0 betale til risikabelt, lavtliggende taktik. Det kan have brug for finjustering, men link bygningkræver byggekvalitetsindhold og øger bevidstheden.

November 27, 2017