Back to Question Center
0

Semalt forklarer det grundlæggende ved webstedets tekniske SEO-revision

1 answers:

Search Engine Optimization (SEO) Revision vurderer, om hjemmesiden er SEOvenlig og hvilke spørgsmål skal forbedres. Det sikrer, at webstedet er godt optimeret til alle de ændringer, der finder sted i branchen.SEO Audit omfatter teknisk, on-page, off-side, konkurrencedygtig og søgeord forskningsanalyse.

kundesucceschefen for Semalt Digital Services, forklarer Jack Miller, hvad der er SEO-revision, hvordan man kører det, og hvorfor det er afgørende for webstedets salgsfremmende foranstaltninger.

Betydningen af ​​SEO Audit

Så snart Google løbende opdaterer rankingalgoritmer og indholdkrav, virksomheder skal reagere hurtigt på disse ændringer for at forblive konkurrencedygtige - contract of long term insurance. Revisionsanalyse giver dig mulighed for at øge webstedetbesøg og hjælpe med at holde trit med industriens udviklingstrin. Det kommer også til nytte, når du er ved at lancere et nyt projekt.

  • Tilgængelighed Websites skal have indhold og søgemaskinerbør have adgang til det. Er du mislykket med dette trin, vil søgemaskinen ikke kunne gennemgå dit indhold, hvilket vil påvirke negativtranking. Robots.txt-værktøjet kan imidlertid nemt løse et sådant problem ved at finde frem til sider, der blev blokeret fra gennemsøgning. Det er også medtageten undersøgelse af HTTP-statuskoder. I tilfælde af canonicalization (side duplikering) hjælper teknisk analyse med at omdirigere duplikeretsider til den oprindelige. Alle sider skal indbyrdes forbinde for at sikre, at ingen forbliver isolerede, så krybning vil ikke springe over dem.
  • Indeksering Kontrol af tilgængelighed sikrer, at søgemaskinernefind indholdet Et øget antal sider, der er indekseret i indholdet, øger webstedets rating, hvilket forbedrer statusen på en motorkø.
  • Site Performance Hastigheden har det yderstebetydning som de fleste mennesker ikke vil vente på siden at indlæse, hvis det tager lang tid især med en langsommere internetforbindelse. Det påvirker antallet af seerbesøg..

Gennemførelse af SEO-revision

Der er to måder at gennemføre SEO-auditering på en hjemmeside.

SEO-analytikere

SEO-specialister, som vores agentur, udfører grundig undersøgelse ved hjælp af værktøjerog applikationer. For at udforske alle aspekter af webstedet udarbejder de en rapport med alle de problemer, de har fundet, og giver forslageneom hvordan man kan afhjælpe problemet.

Automatiserede værktøjer til SEO-revision

Der er visse værktøjer til gennemførelse af SEO-revision. De er tidskrævende,så det kræver tålmodighed, nøjagtighed og strategisk tænkning. Denne mulighed er kun for selvsikker personer med stærke tekniske færdigheder.

Værktøj til teknisk revision

  • Screaming Frog eller Xenu De kontrollerer antallet af indekseredesider, opdage canonicalization, interne omdirigeringer og duplikering.
  • IIS SEO Toolkit Det analyserer tilgængeligheden af ​​et webstedog anbefaler, hvordan man gør den mere motorvenlig.
  • Semalt Digital Services Eksperterne analyserer både tekniskeog indholdsaspekter af dit websites SEO-ydeevne, giver dig rapporten og anbefalingerne.
  • Pingdom DNS-kontrol Hjælper med gennemsøgningsfejl, DNS-sundhed og fejlfinding af DNS-serveropsætning
  • Bygget Kontrollerer arkitekturen i et domæne og rapporterer om de strukturelle problemer i forbindelse med SEO.
  • GTmetrix Et værktøj, der identificerer elementer, der forårsager webstedetslangsom indlæsning. Det inkluderer også hastighedshistorikken, hvis den bruges før.
  • Google Webmasterværktøjer Identificerer problemer på siden,links og teknisk sundhed på et websted.

Når du foretager SEO-revision af et websted, skal du sørge for, at alle faktorer blev overvejet.Den komplekse og sammenhængende tilgang til analysen er de nøglefaktorer, der medfører en succes for revisionen. Tegning påResultater af multifaktoriell analyse, du kan udvikle den rigtige SEO-strategi til din yderligere hjemmeside forfremmelse.

.
November 27, 2017