Back to Question Center
0

Semalt forklarer de vigtigste fordele ved outsourcing til små virksomheder

1 answers:

Et lille selskab kan blive nødt til at underkontraktere opgaver eller dele af virksomhedenoperationer til en tredjeparts forretningstjenesteudbyder. Hvis du beslutter dig for at delegerenogle forpligtelser til en part baseret i et fremmed land, der er omtaltsom offshore outsourcing. I dag, i et forsøg på at reducere forretningsomkostningerne, mangesmå virksomheder foretrækker outsourcing som et alternativ til onsite beskæftigelse.Michael Brown, kundesucceschef for Semalt Digital Services, fortæller omHovedfordele ved outsourcing til små virksomheder.

  • Flyt fra faste til variable omkostninger - single pay long term care insurance. For eksempel har du en onsite revisor.Han eller hun vil have brug for et skrivebord, computer, sygesikring, te og en månedsløn,og alligevel at være en opstart, er der måske ikke meget arbejde for alle medarbejdere i starten.Outsourcing løser dette dilemma for dig. Når du outsourcer din virksomhedsregnskabansvar, du betaler engang gebyr for det udførte arbejde, du behøver ikke at giveressourcer, og i virkeligheden får du et langt bedre job, da du kun betaler for et job, somer helt færdig. Selvom de opgaver, du outsourcer er tilbagevendende, kan dualtid ansætte en anden person næste gang.
  • Få mere tid til forretningssiden af ​​ting. Virksomhedsejeremå oprigtigt mangle tid til at tage sig af den tekniske side af deresforretning. Dette omfatter ting som webdesign, content marketing, SEOog meget mere. Ved at outsource disse ansvarsområder vil du have enmeget tid på dine hænder at tage sig af erhvervslivet selv. Fokusér dinopmærksomhed på kundetilfredshed og lad andre mennesker gøre det tekniskeaktiviteter for dig.
  • Få stordriftsfordele samme som de store industriaktørerbrug. De store industriaktører i din niche har råd til at have en interntalentfulde mængder, og det vil sætte dem miles foran dig. Du kan ikkeråd til at have internt talent. Outsourcing giver dig mulighed for atansætte top talent til lave omkostninger, ikke kun fra dit land men fra udlandetsåvel. Da dette ikke vil være en fast pris, vil du være i stand til at spare penge.
  • Fokusere på menneskelige ressourcer, hvor de er nødvendige. Ansættelse og træningmedarbejderne er dyre. At være en opstart, din virksomhed arbejder meget sandsynligtvil blive hos dig på kort sigt, og det betyder, at de medarbejdere, somDu uddannet til kostpris kan snart begynde at arbejde for en anden. At undgåalt dette besvær med at rekruttere, træne og implementere, bare lad enoutsourcing service gør jobbet for dig.
  • Reducer omkostningerne ved dine produkter og tjenester. Sandheden erat outsourcing er overkommelig, og samtidig får du høj kvalitetarbejde færdigt. Det er langt billigere end når du skal undersøgeproduktudvikling, markedsføring, distribution og levering af din virksomhed.Højere driftsomkostninger betyder højere priser for dine produkter,så du bliver nødt til at overføre omkostningerne til dine kunder.

Endelig er outsourcing let. Outsourcing forretningsopgaver som videoredigering, marketing, social media management, indholdsudvikling ogmeget mere er let. I Semalt Digital Services, du kan finde talentfuldeindustri eksperter villige til at gøre fremragende arbejde for dig. Vores kunder harBevist effektiviteten af ​​et sådant samarbejde, så fra nu af kan duogså nyde disse fordele.

November 27, 2017