Back to Question Center
0

Semalt foreslår, hvordan du øger din EMM-kampagne

1 answers:

Email marketing er en af ​​de mest magtfulde digitale markedsføringsstrategier i verdeni dag. En nylig rapport viste, at transaktionsemails registrerer 8 gange mere åbner og klikker end nogen anden type e-mail og genererer6 gange mere omsætning end andre marketingstrategier som social media marketing. E-mail marketing teknologi bruges også af 82%af B2C og B2B-virksomheder til at holde kontakten med kunderne samt markedsføre produkter og tjenester.

Her er handlingsfulde tips om, hvordan du øger din EMM-kampagne som foreslået af Ross Barber, kundesucceschefen for Semalt Digital Services.

1 # Lær at vide din målgruppe

Forstå de behov og forventninger, målgruppen har fra dinVirksomheden vil hjælpe dig med at komme sammen med sammenhængende e-mails, der vil hjælpe dig med at nå dine mål - commercial appraisal company. Ellers bombarderer allefolk på din liste med en besked vil skade dit omdømme og jage væk kunder. Nogle af abonnenterne kan lige så godtfremhæv mailen som spam, hvis den ikke giver nogen værdi for dem.

2 # Email skal være kort og kort

Tidligere var det almindeligt at få e-mail-nyhedsbreve pakket med sider med indhold.Selvom virksomhederne stadig sender ud denne slags e-mails, er de mindre almindelige. Holder dine e-mails kort og lige til det punktvil øge chancerne for, at dine e-mails åbnes og læses af modtageren..Endnu vigtigere bruger millioner af mennesker mobilenheder til at læse e-mail for at holde det kort vil gøre det muligt for målgruppen at læse dem bekvemt undervejs.

3 # Boring Opening Lines

Irriterende email emne og kedelige åbningslinjer som "Hej Sir" eller "Undskyldat forstyrre dig "er forældet og kan føre til, at dine e-mails bliver fremhævet som spam af dine abonnenter uansetuopsættelighed eller betydning af meddelelsen. Stå ud fra mængden ved at bruge åbningslinjer, der straks fanger opmærksomhedenaf modtageren og motivere ham eller hende til at åbne og læse indholdet af e-mailen.

4 # Adressørernes modtagelse

Desist fra at bruge forældede og generiske introer som "Dear Sir, Dear Customer"og lignende. Gør det personligt ved at indsætte modtagerens navn i dette afsnit af e-mailen. Hvis du sender et image-dreve-mails, er det stadig muligt at gøre dem personlige ved at inkludere navnet på hver modtager i emnelinjen. Dette vil viseat du pleje og e-mailen ikke blev tilfældigt sendt ud.

5 # Inkluder en opfordring til handling

En opfordring til handling er en sætning eller et ord, der beskriver den handling, du ønskerModtageren tager efter at have læst emailen. Det anbefales at inkludere en CTA pr. E-mail, da flere CTA'er har stor chanceforvirre brugeren. Hvis du har til hensigt at bruge den til at lede modtageren til en bestemt hjemmeside side, skal du sørge for indholdetPå denne side matcher de forventninger eller løfter du lavede i emailen.

6 # Gør det læsbart

De mest succesfulde email marketingfolk har mestret kunsten at lave derese-mails læselig og fornøjelig. Brug af store læsbare skrifttyper, der kan ses både på skrivebordet og i mobilen, er en af ​​sikkerbrandenemåder at nå dette mål på.

Begynd at anvende disse seks dokumenterede tips for at opnå stor succes fra dine-mail marketing kampagne. Sørg for at overvåge de opnåede resultater for at vide, om du er på vej i den rigtige retning.

November 27, 2017