Back to Question Center
0

Semalt: Fire grunde til, at it-serviceselskaber skal have en blog

1 answers:

Der er mange it-servicevirksomheder, der nyder succes i erhvervslivet,men af ​​en eller anden grund har kun en håndfuld en blog på deres hjemmesider. Mange af ITservicevirksomheder overholder traditionelle salgsteknikker eller finder det for vanskeligtog tidskrævende at køre en blog. Men de virksomheder, der driver virksomhedblog vil i sidste ende høste fordelene ved at gøre det. Julia Vashneva, kundesuccesManager for Semalt Digital Services, forklarer, hvilke fordele der kører en blog, bringer til it-servicevirksomheder.

Fremhævende unikke tjenester

Content marketing er en vigtig del af forretningsudviklingen over hele verden - cheap adventure trips south america.Mange virksomheder går digitalt og mobil, så indholdet markedsføring er blevetnødvendigt for blygenerering og differentiering. Samtidig differentieringkan være noget af et problem for mange it-tjenester virksomheder, da de beskæftiger sig medsamme virksomheder hver dag. Når du opretter en blog, skaber du noget unikt,noget der får dig til at skille sig ud fra mængden. Ved at bruge det kan du vise din personlighed,din arbejdsetik, din virksomheds karakter osv., som vil hjælpe potentielle kunder med at vælge din virksomhed blandt andre.

Mange it-servicevirksomheder har en tendens til at blande sig ind i hinanden, da de bruger den samme terminologi.Så hvordan kan de være sikre på, at din virksomhed er bedre end et andet firma? Og hvorkan en potentiel kunde se, at dit hold er dygtig nok til at få arbejdetFærdig? Mange it-servicevirksomheder er generelt afhængige af ord til mund eller koldt opkaldtjenester, men en omhyggeligt udviklet blog kan åbne en helt anden,kompleks metode til at få nye kunder.

Viser erfaring og færdigheder

"Om os" -siden på et firmas hjemmeside er yderst vigtigt, når vi tiltrækkernye kunder. Hvis du hævder at din leder eller leder har så mange år afErfaring, det samme som enhver anden virksomhed, selvfølgelig vil det virke kedeligt.Ved hjælp af bloggen kan du tværtimod vise din oplevelseog ledelsesmæssige færdigheder, så det appellerer til dine potentielle kunder. Det er relativtlet at gøre, men sådanne blogindlæg afspejler essensen af ​​alt, hvad du vil promovere.

Fremme af din virksomhed

Bloggen bliver en god platform for at bringe it-servicesamfund sammen.Så snart du skriver på din virksomheds blog, starter du en diskussion, somer åben for både branchefolk og kunder. Den feedback du modtagervil hjælpe dig med at fremme dine tjenester til forskellige mennesker. Hvis du får den rigtigeindhold på din blog, det vil sætte din virksomhed på kortet.

Producing New Leads

Nylige undersøgelser viser, at B2B-virksomheder, der driver en blog, vil producere op til 67% merefører end virksomheder, der ikke har det, og B2C-virksomheder har denne sats opgjorti 88% i overensstemmelse hermed. Når du opretter din indgående marketingstrategi,din blog skal altid være en vigtig del af det. Faktisk bruger Search EngineOptimering (SEO) teknikker i blogindlæg hjælper virksomheder med at få det bedreplaceringer. Uden en god mængde feltrelateret indhold vil det ikke være muligtat opnå. Når du justerer din blog til SEO formål, vil du højst sandsynligttiltrække potentielle kunder opmærksomhed.

Lancering og kørsel af en blog kræver konsekvent indsats fra en, der er forberedttil hårdt arbejde, forskning og har lidenskab for emnet. Men it-tjenesterVirksomheder skal være opmærksomme på den potentielle effekt, det kan få på virksomheden.Klienter af Semalt Digital Agency har med succes bevist, at afkastet ved investering i at køre en blog er det værd.

November 27, 2017