Back to Question Center
0

Semalt Expert: Vigtigheden af ​​personlig SEO for karriere succes

1 answers:

SEO virker ikke kun for virksomheder, men også for enkeltpersoner. Traditioneltsøgemaskine optimering fokuserer på at gøre en webside rang og vises i søgemaskinens resultater baseret på relevante vilkår. Personlig SEOpå samme måde indsnævrer sig til en persons navn. I dagens digitaliserede økonomi er der et stigende behov for at skabe en personlig onlinesynlighed og opretholdelse af et positivt offentligt billede på professionelle og sociale online platforme.

Ifølge Google-metrics behandlede søgemaskinen omkring 2 billioner søgningeri år 2016 alene - semi tractor values. Selvom vi ikke kan beregne, hvilken procentdel der gik til personlig forskning, er det almindeligt accepteret, at der skalvær positivt indhold om dig på søgemaskinens resultater. Dette gunstige indhold skal afspejle både professionelle websteder som LinkedInog også sociale medier som Facebook og Twitter.

Den førende ekspert af Semalt Digital Services, Ivan Konovalov, afslører nogle hemmeligheder af succesfuld personlig SEO.

Nøgleord

Nøgleord tjener som grundlag for SEO. I personlig SEO er dit navn ditstandard søgeord. Rekrutterere derude er afhængige af Google-søgninger i gennemførelse af baggrundssøgninger på potentielle medarbejdere..

Hvis du søger personlig synlighed online, skal du først oprette enonline identitet komplet med det officielle eller unike navn, du vil bruge online. Dette navn bliver dit søgeord og skal brugeskonsekvent på alle online platforme og beskyttet til enhver tid. En sådan sammenhæng gør det muligt for søgerne at identificere dig på tværs af alle muligesøgeresultater især imod lignende søgeresultater. Det giver også personens troværdighed gør det nemmere for andre at kontakteog forbinde dem online.

Nogle jobansøgere for eksempel forenkler rekrutterarens baggrundsforskningarbejde ved at angribe deres onlineadresser til websteder som LinkedIn, Twitter, Facebook og Google. Dette sikrer deres konti erlet identificerbare og tilgængelige. Et rekrutteringsfirma behøver ikke bruge meget tid på baggrundssøgninger, jo lettere det er at få adgang tildin online persona jo bedre. Derfor skal de finde noget indhold om dig, tomme resultater fører til negative antagelser.

Overvågning af eget online omdømme

Tag initiativ til at overvåge dit online ry under hele åretperiodisk. På denne måde kan du holde øje med, hvad folk siger om dig eller hvilken type aktivitet der er forbundet med dig. Dette er en defensivmekanisme designet til at holde dig i kontrol. Hvis du finder uønsket indhold om dig online, kan du træffe foranstaltninger til at designe personligeSEO indhold, der afspejler dine professionelle og sociale ambitioner og resultater. På den måde er du altid foran potentielle søgeresøger en baggrundsundersøgelse af din persona.

Konklusion

Personlig SEO er en forudsætning for det 21. århundredes professionelle. Hemmelighedenligger i den konsistente brug af navneordet og overvågning af eget omdømme online, samtidig med at der produceres kvalitetsindhold om dig selv.Hold dig foran alle mulige baggrundssøgninger om dig.

November 27, 2017