Back to Question Center
0

Semalt Expert taler om Voice Search - Påvirkning på SEO

1 answers:

Stemningssøgningsfunktioner har subtile konsekvenser for søgemaskineoptimering, men fortsætterat vokse i betydning gennem årene. Det siges, at stemmeforespørgsler fortsat er fremtrædende med offentligheden i forhold til manualenindtastning af forespørgsler i smartphone-søgefelter.

Artem Abgarian, Senior Kunde Succes Manager af Semalt Digital Services, specificerer stemmesøgningen og dens relevans for SEO-ydeevne.

Hvad er Voice Search?

Taler kommandoer til en enhed med håb om at modtage et svar udgør en stemmeSøg - compra facil seguro. Mange af de førende virksomheder inden for digital teknologi fortsætter med at omfatte personificerede talesøgningsfunktioner på deres enheder. Eksempler omfatter "Ok,Google "til Google," Siri "med Apple-enheder," Cortana "af Microsoft," Alexa "i Amazon og" Bixby "til Samsung.

Over halvdelen af ​​det samlede antal Google-søgninger stammer fra smartphones. Ud afdisse, tyve procent af dem sporer tilbage til talekommandoer uden at brugerne rører deres skærme. I øjeblikket nærmer talesøgninger femoghalvfemsprocent af det engelske sprog, hvilket gør dem mere præcise. Baseret på Google-resultater, svarer det til den menneskelige stemmegenkendelsenøjagtighed.

Årsagen til voice search popularitet er den øgede brug af digital digitalassistenter med minimale grænseflader. For eksempel er Amazon Echo's Alexa og Googles Home-enhed udelukkende afhængige af verbale anmodninger og kommandoer..Deer både sjove og nyttige, og derfor har de fleste brugere en tendens til at danne en kæledyrlignende vedhæftning til dem, der gør samtaler mere naturlige.

Konversationssøgning er blandt de mest betydningsfulde tendenser inden for søgemaskineoptimeringmed 70 procent af alle søgninger bestående af naturligt sprog. Folk taler til deres digitale søgemaskiner på samme måde som de villestille spørgsmål rettet mod andre mennesker.

Voice Search Relevans på Google Søge Resultater

Google fortsætter med at gøre store fremskridt i konversationssøgning, der stammer fratalesøgning og følgelig besvare spørgsmål. Det lærer at genkende og fortolke ordene menneskelig brug for at udrydde brugerens hensigtog levere de mest relevante resultater.

For eksempel, hvis Google modtager tre identiske søgeforespørgslerom hvor man skal købe sko, skal det justere sine søgeresultater baseret på relevans for kundens hensigt. "Hvor kan jeg købe sko?" er et faktumanmodning. "Hvor skal jeg købe sko" er en opinionsbaseret forespørgsel. "Hvor man kan købe sko" er en blanding af mening og fakta, hvilket resulterer i neutralitetenaf verbet, der viser hensigten. Disse forskelle viser, at variationer, hensigten bag hver variation og evnen til at betjene specifikkeresultater har en væsentlig indflydelse på den betydning, som Google stammer fra søgningen.

Google har mere enkle svar på andre tilfælde. Googles måler at fungere som en one-stop-shop for at returnere resultater og lede brugere til den nøjagtige side, der indeholder de oplysninger, der forespørges. Det lignergiver et enkelt endeligt svar, hvilket er, hvad Siri eller Alexa gør, når brugerne stiller spørgsmål til dem.

Konklusion

Mærker og e-handelssteder frygter, at svarkortene udgør en enorm trusselom mængden af ​​trafik til et websted og antallet af klik. Det kan være sandt, men svarkort er her for at blive og den bedste mulighed for virksomheder,er at konkurrere om at vinde dem eller risikere at blive overhalet af deres konkurrenter.

November 27, 2017