Back to Question Center
0

Semalt Expert: Sådan evalueres SEO Performance

1 answers:

De fleste e-handelsforvaltere er besat med rankings. De søger altid på Googlefor noget at tyde på, at deres placeringer bliver bedre. Når de bemærker ændringer i søgemaskinens resultater, antager de, at deressøgemaskine optimering (seo) programmets ydeevne er fejlfri. Desværre er dette ikke altid sandt.

Frank Abagnale, kundesucceschef for Semalt Digital Services, forklarer de virkelige faktorer, der påvirker dit websites placering og ydeevne - companies providing consulting services in it.

Konkurrence: Hvad er der mere ranking?

I dag har konkurrencen udviklet den traditionelle organiske søgeteknik, der anvendes afkonkurrenter. Hver e-handelsvirksomhedsejer ønsker, at webstedet skal sejle deres forretnings rivaler for at forbedre synligheden, få klik og laveet salg. De fleste søgeforespørgsler sætter dog ud elementer i søgeresultaterne, der trækker opmærksomhed fra konventionelle organiske resultater og skubberlister ned på siden.

Personalisering: Hvem er ranking?

I dag er ranglisterne meget tilpasset i et omfang, der ikke længere er upersonliggjortplaceringer for de fleste søgninger. Grundlæggende vil de placeringer, en forbruger ser på sin iPhone, være anderledes end de placeringer, du ser på din tablet ellercomputer. Som følge heraf kan ingen nogensinde sige med sikkerhed "Vi rangerer først i Google!"

Placeringerne er normalt tilpasset baseret på:

  • Placering. Dette er den mest almindelige faktor, der påvirker personalisering af placeringer.Når søgemaskiner bestemmer placeringen af ​​brugeren ved hjælp af et celsignal eller en enheds IP-adresse, leverer de tilpassede søgeresultater.
  • Enhedsbrug. Placeringer, der vises på smartphones, er ikke de samme som dem, der visespå et skrivebord eller en tablet. Mobile enheder får normalt links til apps. Som et resultat vil websteder med mobilvenlige oplevelser blive højere..Hvis enforbrugeren søger efter noget på iPhone, vil resultaterne være meget forskellige fra hvad der vises på dit desktop resultater.
  • Søghistorik. Hver gang du logger ind på søgemaskinens konto, søgemaskinenfår adgang til hele din søgehistorik. Et perfekt eksempel er, når du logger ind på din Gmail-konto på din computer, logger søgemaskinen inddin Google-konto og Google-søgning. Disse oplysninger bruges til at tilpasse de søgeresultater, der vises på din enhed.
  • Social adfærd. Ved hjælp af platforme som Twitter og Google+ får Google fuld adgangtil din sociale adfærd. Dette forklarer hvorfor noget indhold fra mærker eller venner vises i dine søgeresultater, men vises ikke når andrefolk initierer søgninger.
  • demografi. Søgemaskiner placerer hver bruger i en demografisk gruppe ved hjælp af derestidligere adfærd for at levere højt målrettede annoncer.

På baggrund af ovenstående faktorer forstår du nu, hvordan søgemaskinens resultater ertilpasses. Disse faktorer giver et eksempel på, hvorfor rangordningsrapportværktøjer sandsynligvis vil returnere upersonlige data til en forbruger, selv når din placeringværktøjer tyder på, at du først er ranking for dit mest værdifulde søgeord. Et prospekt kan ikke se de samme resultater fra deres ende, hvilket betyder atde vil sandsynligvis ikke købe fra dig. Det betyder, at hvis et rangordningsværktøj ikke kan give præcise data, der kan hjælpe din virksomhed med at generere indkomst, såDet er ikke et pålideligt værktøj til at indikere ydeevne.

Repræsentation: Hvilke søgeord skal du vælge?

Tracking rankings betyder, at du vælger et sæt sætninger og søgeord, som du gerne vilrang for og plot præstationen af ​​dit websted i rangordning for disse ord. De sætninger du vælger har potentialet til at ændre udseendet afdin ydeevne.

Virksomheder finder det meste nemt at bruge sætninger og søgeord, de allerede erranking for at inkludere deres mærke eller ord med lav konkurrence. Dette gør det normalt som om deres SEO-ydeevne er fejlfri, selv nårdet er ikke.

På den anden side kan enkelte sider rangordne tusindvis af sætninger med meget lidtefterspørgsel. Dette er baseret på konceptet med mange søgeord, der repræsenterer 1,5,15 eller 60 søgninger månedligt, som alle giver op for at drive trafik i forhold tilværdifulde søgeord, som du sporer i din rangeringsrapport. Sporing af søgeord, du betragter som høj værdi, giver dig blinde til det skjulte potentialeaf lange hale søgninger.

Temporalitet: Hvornår rangerede det?

Rankings er ret væske og temperament. Som følge heraf kan du søge i din favoritnøgleord og indse, at det ikke rangerer først først. Men du kan måske få en behagelig overraskelse for at se den ranking først næste gang du søger.

November 27, 2017