Back to Question Center
0

Semalt Expert: Sådan Design Din Digital Business Effektivt

1 answers:

Ifølge undersøgelser foretaget af MIT Sloan Management Review og Deloitte UniversityPresse, mange virksomheder er parat til at gå online. I denne undersøgelse udgjorde ca. 44% af de undersøgte personer (3700 analytikere, ledere og ledere)gjorde det klart, at deres firmaer var klar til driftsforstyrrelser efter indførelsen af ​​nye digitale måder. Men 56% afrespondenterne ikke føler sig klar til den digitale overgang og modsætter sig de nye måder - ihr umzugsservice.

Vedtagelse af en digital platform kan betyde meget i erhvervslivet. For eksempel nogle søgningerEngine Optimization (SEO) procedurer øger din kundekreds. Digitalisering af din virksomhed kan være en god ting for den langsigtede plan.Hvorvidt denne overgang vil ske i din virksomhed, skal du have et design eller en slags billede af resultatet på lang sigt. Mange problemervil sandsynligvis opstå, hvilket er normalt, når enhver organisation omdannes. Som et resultat er der klare strategier for håndtering af sådannehitches kan være en ekstra opgave, hvilket er værd at indsatsen.

Max Bell, kundesucceschef for Semalt ,forklarer aspekterne ved at designe succesfuld digital virksomhed.

Designtænkning tilskynder til samarbejde og innovation

Ved designmodel involverer processen at finde en løsning ved hjælp af et givet sætaf parametre klienten ønsker. Svaret er ikke klart, at opnå det kan være muligt at bruge nogle principper for at lave en konceptuelsamarbejde mellem parterne, der er påvirket af ændringen. For eksempel, når man laver digital markedsføring, kan organisationernødt til at ansætte SEO eksperter samt undervise deres personale på et par digitale marketing teknikker til at hente kunder..I den moderne æra,De fleste kunder kommer fra internettet. Dette fænomen betyder, at websteder langsomt erstatter fysiske butikker.

Design tænkning

Designtænkning indebærer at integrere alle aspekter af en organisation for at arbejde sammenat lave en løsning på noget. Det omfatter at inddrage forskellige sind for at se på et bestemt problem vedrørende fremtidige løsninger. På enpunkt, skærer ideerne fra forskellige perspektiver sig til at give virksomheden et vitalt indblik i fremtidige operationer. F.ekspartnering af MU / DAI og SalesForce i bekæmpelse af piratkopiering.

I denne henseende kan indkaldelse af et teknologisk team være et værdifuldt venture. Mange aspekteraf design samt tilpasning til en digital platform kræver nogle talentfulde og velinformerede eksperter til at håndtere problemer. For eksempel,Samarbejde mellem virksomhedsledere og SEO-hold kan føre til udformningen af ​​en god lydhør hjemmeside, som ikke kun supplerer, menhar potentiale til at erstatte den fysiske butik. I denne opsætning er designtænkning nødvendig, da overgangen muligvis indebærer ændringpersonale, opgørelse og mange andre aspekter.

Konklusion

Design Tænkning er et universelt begreb, som kan hjælpe de fleste organisationer med at planlæggederes fremtid. Det gør det muligt for forskellige personer at bringe forskellige perspektiver og løsninger. Designtænkning kan gælde for meget mangevirksomheder, og det er meget sandsynligt, at forskellige personer tager det anderledes. Designtænkning hjælper din virksomhed med at løse nogle langsigtedeproblemer samt flytning fra nogle af de eksisterende vanskeligheder. At ændre folk er svært, men kan være et værdifuldt venture i nogletilfælde. Designtænkning hjælper folk med at få en bred vifte af kreative innovationer samt få et dybere niveau af samarbejde.Gennem tipsene i denne artikel er det muligt at vedtage en korrekt designtænkningsproces. Det kan være enestående i overgangen tildigitale metoder.

November 27, 2017