Back to Question Center
0

Semalt Expert på Infection, Spyware og Malware Security Guide

1 answers:

Malware (et udtryk for det ondsindede program) er et program, der har til formål at penetrere eller skade en pc i mangel af samtykke. Malware inkorporerer orme, pc infektioner, trojanske hingste, spyware, scareware og det er kun toppen af ​​isbjerget. Den kan være tilgængelig på websteder og meddelelser eller dækket af downloadbare dokumenter.

En ideel tilgang til at undlade at blive forurenet er at køre en anstændig fjendtlig mod infektionsbeskyttelsesprogrammet, gøre intermitterende output til spyware, afstå fra at trykke på mistænkelige e-mail-forbindelser eller websteder - transport firmen. Vær, at det er muligt, er con artister vanskelige: malware er nu og da maskeret som en e-mail fra en ledsager eller et nyttigt websted. Faktisk vil selv de mest omhyggelige for webbrugere sandsynligvis få virus før eller senere.

På den mulige chance, at du gør det, er der mange gratis gratis interventionsprogrammer tilgængelige for at gøre det muligt for dig at evakuere det. Igor Gamanenko, kundesucceschefen for Semalt , lister et par under.

Scareware:

Du kigger på, og der vises en skarp skærm med ægte udseende og oplyser, at der er et problem på din pc, f.eks. 'Din pc kan være forurenet med skadelige spywareprogrammer. Hurtig udvisning er påkrævet. For at undersøge, klik på "Ja". Du ved ikke, om det er ægte eller ej, så hvilken tilgang vedtager du? Vær forsigtig, det kan være scareware.

Spyware:

Det overvåger skærme og samler data om dig, din pc samt dine perusing-tilbøjeligheder uden dit samtykke - for det meste for at fremme formål. Det kan også akkumulere data fra dit adresse manuskript og endda dine søgeord.

infektion:

Malware-applikationer, der kan replikere sig selv og ødelægge forskellige pc'er.

GRATIS ANTIVIRUS PROGRAM

De ledsagende programmer løber konsekvent ude af syne og beskytter din pc mod forurening.

Avast

Et gratis antivirusprogram domineret mod spyware, fjendtligt til rootkit og solid selvsikkerhed medførte.

AVG GRATIS

Mod infektion ansøgning fra Grisoft, der naturligt beskytter pc'er mod infektioner ved at give praktisk infektion database informerer og sikkerhed.

Microsoft Security Essentials

Det giver løbende sikkerhed til din computer, der beskytter mod infektioner, spyware og forskellige ondsindede applikationer.

Sandboxie

Lav et sikkert segment på din pc for at få mere sikker webgodkendelse med dette gratis program. Dette er et ekstraordinært instrument til videreudviklede kunder.

alsidig sikkerhed

Først skal du sørge for at introducere det nyeste program, der opdaterer din arbejdsramme. Disse indarbejder ofte sikkerheds- og sikkerhedsopdateringer for at sikre din gadget. Officielt forurenet? Lav det.

GRATIS SPYWARE / Eradication Apparater

Den ledsagende ansøgning undersøger din ramme for malware, ødelægger eventuelle forureninger, det måtte opdage.

SUPERAntiSpyware

En gratis gratis malware eradicator, der ligeledes tager et skud på rootkits, orme, spyware, parasitter og adware.

Malwarebytes

En usædvanligt respekteret og vellykket software, som genkender og udviser scareware og malware fra din pc.

November 28, 2017