Back to Question Center
0

Semalt Expert Outlines Content Marketing Fejl Du bør undgå

1 answers:

Content marketing er et vigtigt aspekt af den digitale kampagnestrategifordi det øger kundetrafikken. Høj kundetrafik gør det muligt for et firma at nå sit mål om at øge kundebaseog salgsindtægterne. Men Search Engine Optimization (SEO) fagfolk gør visse fejl i indholdet marketing processen - slotland.com bonus code.

Lisa Mitchell, kundesucceschef for Semalt Digital Services, deler hendes erfaring og illustrerer 11 markedsføringsfejl.

1. Tilstrækkelig handling, men ineffektiv masterplan

En vellykket marketingstrategi for indhold har to nøglefaktorer. Disse er deeffektiv strategi og den taktiske gennemførelse. Den effektive strategi er masterplanen, der viser målene for den digitale kampagne.Taktisk udførelse indebærer den handling, der er nødvendig for at nå målene. Return on Investments (ROI) vil være lavt hvis SEO ekspertengagerer sig i gennemførelsen af ​​marketingmålene uden en ordentlig strategi.

2. Indhold er det samme som blogindlæg

Indhold er vigtigt i den digitale marketingproces. Online indholdetomfatter videoer, GIF'er, webinars, podcasts, memes og sociale medier. SEO ekspert bør tænke ud over blog post ogudvikle indhold, der appellerer til kunderne.

3. Stole på hypotetiske køberpersoner

De digitale marketingeksperter er mest afhængige af grundlæggende profiloplysninger afden ønskede kunde. For eksempel er de fleste mellemledere i banksektoren mænd i alderen mellem 30 og 40 år.Det er vigtigt at forstå de motivationer, muligheder, præferencer og udfordringer, som den ønskede kunde har oplevetat udvikle en effektiv SEO strategi. Kritisk information om det ønskede marked kan opnås ved hjælp af kundeundersøgelserog webinterviews.

4. Minimal forståelse af publikum

IBM's forskning i 2015 fandt ud af, at 63% af kunderne føler detde forstås ikke af deres foretrukne mærker. SEO eksperterne skal analysere behovene og præferencerne hos de målrettede kunder,og udvikle et effektivt digitalt indhold, der imødekommer behovene..

5. Indholds publikation svarer til digital markedsføring

Mange marketingeksperter slapper af efter at have udgivet indhold online. En effektivOnline kampagne er mere end bare at offentliggøre indhold af høj kvalitet. Det indebærer en korrekt distribution af indholdet gennem forskelligeonline platforme; for eksempel e-mails, YouTube, blogs og sociale medier.

6. Stolt udelukkende på SEO

I den nuværende konkurrencedygtige forretningsmiljø bør SEO-strategien værebruges sammen med andre digitale markedsføringsmetoder. SEO-processen er vigtig for at forbedre placeringerne i søgemaskinerne.Appel af marketingindholdet kan dog forbedres gennem innovation og kreativitet. Eksempelvis kan marketingeksperter brugesjove GIF'er til at markedsføre produkter.

7. Lav kvalitet indhold

Mange marketingfolk bruger ikke tilstrækkelige bestræbelser og ressourcer til at producere effektiveindhold. Det er vigtigt at udvikle værdifulde indhold, der appellerer til kundernes behov og interesser.

8. Forvente øjeblikkelige resultater

Den digitale markedsføringsproces kræver tålmodighed. Dette skyldes, at afkastet kanopleves efter flere måneder eller år af online kampagner.

9. Forsøger mange strategier

Online marketingfolk stræber efter at have en betydelig tilstedeværelse på alle internetveje.Det er dog ikke muligt at levere højkvalitets indhold på alle online platforme. SEO ekspert bør fokusere på et par online-vejetil markedsføringsformål for eksempel YouTube, Twitter og blogs.

10. Hard-salg

Det er almindeligt for virksomhedsledere at lægge pres på marketingholdet tilforbedre sælger. I indholdsmarkedsføring bør salg ikke være for indlysende. Der bør gøres en indsats for at appellere til kunderne udentvang dem til at købe produktet eller tjenesten.

11. Samlet overholdelse af bedste praksis

Selvom oplysninger fra bedste praksis er vigtige, er online marketingfolkbør ikke følge det blindt. Dette skyldes, at visse strategier, der er effektive for en virksomhed, muligvis ikke passer til en andenforretning. Det digitale team skal stræbe efter at udvikle unikke og konkurrencedygtige indhold, der opfylder de målrettedes behov og forventningerkunder.

November 27, 2017