Back to Question Center
0

Semalt Expert om implementering af underdomæne og cross domain tracking i Universal Analytics

1 answers:

Webstedadministratorer forveksles ofte med krydsdomæne og underdomæne tracking. De skal overvåge de rigtige trafikoplysninger til Google Analytics, når du har mange underdomæner. Som det fremgår af ideen om din webstedsstruktur, skelnes der i brugen.

For at lykkes, skal du komme til de tips, som Ivan Konovalov, kundesucceschefen for Semalt har givet.

På chancen for, at du har et ensomt domæne og forskellige underdomæner, der behandles på et ensomt sted, skal du realisere underdomænessporing - managed vps toronto.

Når du har forskellige områder domæner og mindst et underdomæne, der behandles et ensomt sted, skal du realisere cross space tracking.

Afsnit 1 - Når du har et ensomt domæne med forskellige underdomæner.

Vi bør forestille Dem, at dit websted, samplee.com, har en alsidig form for websiden på m.sample.com (jeg foreskriver et responsivt websted i modsætning til at opretholde to separate lokaliteter til mobil og desktop). Uden underdomæne sporing udføres, vil det bærbare websted blive behandlet som en henvisning på et hvilket som helst tidspunkt enhver klient går til desktop platformen fra det alsidige websted.

Dette er ikke den mest ideelle vej til dine destinationer, der skal spores, fordi de to lokaliteter er underforstået af en grund, og bevægelsen fra begge rum skal formidle en lignende kanal og kilde.

Følg On og Offline Fremme Brug af Google Analytics

For at holde sig væk fra dette og gøre det muligt at dissekere den rigtige dato, er det afgørende at inkludere underdomæne som følger i analysen.

1..Den mest effektive metode til at spore underdomæneaktivitet gennem udbredt Analytics

Kritisk at bemærke: Du behøver ikke at rulle ud nogen forbedringer af sporingsindholdet. Forudgående, når eksemplarisk Google Analytics udnyttes, blev underdomænet følgende færdiggjort ved at tilpasse undersøgelsen efter indhold.

Henvisning afvisning Rundown

Vigtigt at bemærke:

Du er ikke forpligtet til at tilføje underdomæner til henvisningsforbudskategorien, da undersøgelsen derfor genkender underdomænerne relateret til primærområdet.

2. Anbring de fulde webadresser i Analytics

Ved at bruge et ensartet billede ville det være svært at genkende værtsnavnet, fordi Google Analytics viser webadresserne uden rumnavnet.

3. Den mest effektive metode til at spore dine destinationer uafhængigt

I nogle tilfælde skal du have kapacitet til at spore dig principielt websted, underdomæner og mobilwebsteder uafhængigt i Analytics.

Du kan gøre som sådan ved at lave to perspektiver, et for dit grundlæggende område såvel som det for dine underdomæner.

Afsnit 2 - Når du har forskellige områder med mindst en underdomæne, der behandles med et ensomt sted.

1. Til at begynde med er du nødt til at tilføje alle hovedområderne til "henvisningsforbudsrunde"

Vital at bemærke: Du er ikke forpligtet til at tilføje underdomæner til henvisningsforbudslisten, da Analytics derfor genkender underdomænerne relateret til hovedområdet.

2. Vedhæft de fulde webadresser i Analytics

Se brugsproceduren i afsnit 1.

3. Cross Area Connecting

For at afholde sig fra at afholde en session og holde de to besøg som en ensom session, skal vi passere et lignende behandle et incitament til det andet domæne.

November 29, 2017