Back to Question Center
0

Semalt Expert: Nuværende Trends i Eye Tracking Technology

1 answers:

Når man reflekterer over den tidlige historie med øgesporing og de milepæle, der er skabt,den er vokset til en mangesidig industri, der berører mangefelter. For yderligere at forstå hvad eye tracking er, skal alt om det først væredefineret.

Julia Vashneva, kundesucceschef for Semalt DigitalServices, giver indblik i de seneste tendenser i øjensporingsteknologier, der trækker på ekspertise og omfattende erfaringaf samarbejde med CoolTool , markedsundersøgelsesselskab.

Øjesporing kan defineres som en samling af okulardata - blues brother fedora hat. Dataene indsamlesgennem ikke-påtrængende enheder som f.eks. fjernbetjening eller hovedmonteret øjentracker. DetIkke-påtrængende enhed anvender et kamera såvel som en infrarød lyskilde. Detlyskilde er rettet mod øjet, da kameraet sporer og registrerer okularfunktioner (fx pupildiameter, blinkfrekvens, rotationsbevægelser). Den aggregerededata er kompileret af øjensporingsanalysesoftware og analyserede resultater.

Eye tracking software anvendes i øjeblikket i forbrugermarkedsføring og emballageforskning, akademisk, medicinsk og adfærdsmæssig psykologisk forskning, såvel som menneskeligfaktorer engineering og gaming simulering forskning og anvendelse. Som forskerefind nye veje til ansøgning om øjensporing, marken udvider dramatisk.Selv militæret har brugt øjensporingshjelme til kamppiloter i deressofistikerede head-up displays (HUDs) til taktisk fordel.

Når man diskuterer eye tracking, er det vigtigt at forstå de fire grundlæggendetyper af øjenbevægelser, der er grundlaget for øjensporingsteknologi de omfatter:

  • saccades..De betragtes som meget hurtige bevægelser af øjet, der ændrer sig pludseligt tilfikseringspunktet. De kan være små bevægelser under læsning eller store bevægelsernår man ser rundt om et helt rum. Generelt er de refleksive i naturen, menkan også fremmes frivilligt. Mest almindelige saccadiske øjenbevægelser forekommer underen persons søvnmønstre.
  • Smooth Pursuit Movements. Meget langsommere end andre former for øjenbevægelse, den glattePursuit Movement er en frivillig stimuli bevægelse af fovea (en lille del afnethinden, hvor synsskærmen er højest). Den enkelte har den frivilligeevne til enten at spore eller ignorere stimuli. Der er de uddannede individerder er i stand til at gøre en jævn forfølgelsesbevægelse uden tilstedeværelsen af ​​en stimuli (bevægende mål).
  • Vergensbevægelser. I modsætning til andre typer øjenbevægelser, mens begge øjne bevæger sig indI samme retning er vergensbevægelser disjunktive. Synslinierne for hverøje kan se et objekt, der er tæt på eller i afstand. Elevenindsnævring øger således opfattelsesfeltet og skærper billedet af fovea (nethinden).
  • Vestibulo-okularbevægelser. Kompenserer for hovedbevægelse, den vestibulo-okulæreøjenbevægelser bidrager til at stabilisere visuelle billeder af eksterne impulser. Nethindenoverfladen kompenserer billedet "glider" ved at detektere forbigående ændringer (hovedbevægelse)således justere gennem korrigerende øjenbevægelser. Kompensationsjusteringen erret langsomt på grund af hovedbevægelser såvel som sensorisk respons

Hvem bruger Eye Tracking

Hver dag anvendes øjensporingsprogrammer ikreative nye måder. Når man tænker på, hvor meget en person bruger øjne dagligt, er det ikke underligtden information, den samler, er nyttig til næsten alle brancher. En sådan industri er markedsundersøgelse.Den information, der er indsamlet fra øjensporingsforskning, er blevet brugt i emballage design samt reklamer.

Professionel sport har brugt øjensporingsteknologi som en fordel for at forbedreen atletes præstation ved at kombinere biomekaniske, fysiologiske og adfærdsmæssigedata til at tilvejebringe et måleværktøj til individuel forbedring. Adfærdsmedarbejdere og neurovidenskabsfolk har udnyttet eye tracking teknologii deres vurdering af læsefærdigheder, dysleksi, motorfunktion samt auditiveog billedbehandling. Ved brug af skærmbaseret visuel stimulering og hovedbevægelsegratis sporingsudstyr, har forskere fundet nye måder at måle og vurdere ogunderskudsmotorfunktioner samt udnytte taktile metoder til at korrigere individuelle mangler.

Et nyt område med øjensporing er en blikbaseret forskning. Forskere har udviklet sigværktøjer, der i sidste ende kan ændre samspillet mellem menneske og computer. Detforskning fokuserer på at bruge øjnene til at styre en computers markør..I stedet forVed hjælp af en mus, glædespind eller skrive tablet, vil brugeren kontrollere computer handlingervia øjenbevægelse og blinkende.

Nøjagtigt, hvordan øjensporing fungerer for den fælles lege kan forklares iikke så enkle udtryk. Øjesporing siden begyndelsen er blevet brugt til at måleog vurdere en persons visuelle opmærksomhed. Der er flere måder at måle en sådan opmærksomhed på, men det mest almindelige er den ikke-påtrængende metode.

Ikke-påtrængende fjernsynsøvelse

Non-Intrusive remote eye tracking er det grundlæggende koncept, der er pupilsenterets hornhinderefleksion (PCCR). Dette koncept benytter en fjernlyskilde til at belyseøje, hvilken praktikant forårsager refleksioner og gør det muligt for et kameraoptagelsessystem atindsamle billeddata. Billedet der er taget på optageenheden (kamera) identificererforskellige refleksioner mellem elevernes refleksioner og hornhinden. En gang informationer fanget en vinklet vektor beregning tabel bruges til at danne specifikke geometriskereflekterende træk, der danner basis for blikretningen.

Afhængigt af den anvendte øjenpatrering software, beregning af blikket retninggiver mulighed for forskellige billedbehandlingsalgoritmer såvel som 3D-modeller af øjeti forhold til blikket. I ganske enkle udtryk registrerer processenøjenmønster bevægelser, vurderer grundlæggende øjenmønster principper, fokuserer på punktaf blik parametre, og danner en samling af data, som når analyseret giverSlutbrugerspecifikke fortolkningsdata og resultater. Resultaterne kan måleAlting udgør en arbejdstagers opmærksomhed, til fiksering på en bestemt genstand. TilForklar yderligere, et eksempel på processen er som følger:

  • Øjentrackerforskeren ønsker at identificere specifikke billeder på en computer(fx et omsætteligt produkt). Der er identiske billeder af produktet på encomputerskærm med forskellige variationer (farve, størrelse osv.) Forskerenønsker at identificere hvilke af de billeder computerbrugeren fokuserer på (som isving vil kunne identificere hvilket produktbillede der er æstetisk tiltalendetil brugeren). Eye tracker system processen omfatter et optagesystem,projektor og en række komplekse algoritmer. I starten skaber projektorenet infrarødt lys billede af øjnene. Derefter tager kameraoptagelsessystemetflere billeder med høj billedhastighed af brugerens øjenmønster (f.eks. hvilken afde billeder på skærmen brugeren fokuserer på).
  • Billedbehandlingsalgoritmerne (specifikt øjensporingssoftware specifiktil billedsporing) identificere specifikke detaljer om brugerens øje og reflekterendemønstre. Endelig, baseret på den indsamlede billeddannelse detaljer softwarenberegner øjnernes positionering og blikpunkter. Disse data tolkes derefterom hvilke af billederne på computerskærmen brugeren har fokuseret deresopmærksomhed på (således kan forskeren identificere hvilke af de omsættelige produkteren specifik slutbrugergruppe har fokuseret på).
  • Da området for øjensporingsteknologi udvides til forskellige områder, ankommer der spørgsmålmed hensyn til dets effektivitet såvel som bekymring for at opnå præcise data. På sådanbekymring er, om blinking påvirker resultaterne af øjensporing..Som blinker af ensØjne er en ufrivillig handling, det kan generelt ikke styres. Med venlig hilsentil øjensporing, blinker synes at blokere øjenlåget og hornhinden, når øjenlågetlukker. Da hornhinde-refleksionsdata er nødvendig i øjensporing af dataopsamling,Under den endelige resultatanalyse inkorporeres de manglende datapunkter afenten manuel ekstraktion eller automatiseret ekstraktion med øjensporingssoftware.Selv om dataudvindingen måske ikke er 100%, er den tæt nok til at trække nøjagtige data konklusioner.

Der er endnu et spørgsmål om, hvorvidt hovedbevægelsen påvirker øjensporingresultater? Hovedbevægelse under en øjensporing er en faktor somkan skæve resultater, da det kan have en endelig indvirkning på nøjagtigheden af ​​blikketdata. Ved løsning af problemet med hovedbevægelse, flere optiske sensorer ogdata indsamling kameraer er centralt beliggende inden for brugerens rækkevidde afvision for at skabe en type "stereo databehandling", som stigerdet vandrette synsvidde. Endnu engang, som at blinke, øjettracking software vil generere et skema, som vil tage hensyn tilvestibulo-okulære (hoved) bevægelser og justere de endelige fortolkningsdata i overensstemmelse hermed.Hvad der ikke kan justeres i de endelige resultater er, hvis øjet tracker brugerenvender hovedet til siden, indfører en hurtig og hurtig hovedbevægelse ellerligger uden for de optiske sensorer og kameraer.

Når man diskuterer eye tracker teknologi et spørgsmål, der altid ser ud tilopstå er nøjagtigheden og præcisionen af ​​øjetsporingsudstyr (optisksensorer, kameraer osv.) samt datatolkning (software) analyse.Disse bekymringer er blevet behandlet af forskellige eye tracking virksomhederder har udviklet måle standarder for at sikre den bedste nøjagtighedmuligt. Monokulærnøjagtighedsstandarden tester enkeltvis hvert øje ifor at fastslå præstationsnøjagtigheden af ​​de enkelte øjne. I modsætningtil kikkertpræcisionskontrol, som samtidigt tester begge øjne (oftebetragtes som normforholdet).

Fremtiden for Eye Tracking

Beskrivelse Motiv Nøjagtighed vurderes, at den ideelle testtilstand anvendessom basis for at måle alle andre nøjagtighedsresultater. Nøjagtighed ved ekstremeblikket vinkler test blikket vinkler påvirker, som er den vigtigste del aføje tracking. Varierende belysningsnøjagtighed er en test, der udnytter firebelysningskriterier, herunder forgrunds- og baggrundsinversion(interferens). Varierende hovedpositioner nøjagtighed, der tager højde forhovedbevægelser under øjensporingsprocessen. Hver af disse personerteststandarder i forbindelse med udstyrskalibrering udføresfor at opretholde de mest nøjagtige øjensporingsresultater.

Der er stadig de kritikere, der har bekymringer for, at øjensporing er bareen nyhedsteknologi. Kritikerne har rejst frygt for, at teknologien kanmisbruges og / eller resultaterne af testen misfortolkes. Som teknologiener blevet mere og mere sofistikeret og resultaterne mere definerede, denkritikere synes at være få og langt imellem. Eye tracking teknologi har væretbruges til at opdage hjerneskader og hjernerystelse, under uddannelse for dem medlæsebehandlingsmuligheder og i de fleste tænkelige områder.

Fremtiden for øjensporingsteknologi ser ud til at være allerede her..Cellulartelefon øje tracking teknologi er allerede begyndt. Samsung Corporationhar introduceret en række mobiltelefoner, som vil sætte en video i fronten i pausenår brugeren kigger væk. Samsung og andre mobiltelefonfirmaer erindførelse af biometriske iris anerkendelsestelefoner, som vil låse op påbrugeren kigger ind i mobiltelefonens skærm.

Bilindustrien har udviklet øjetracking opmærksomhed overvågningssystemer, der kan opdage, når en chauffør bliver døsigsåledes at ulykker minimeres. Derfor kan fremtidige biler være udstyret med øjemønsterovervågningsenheder, der kan foretage justeringer i køremønstre ved visningføreren og det omgivende miljø (regnbleget fortov, sneforhold osv.).Eye tracking teknologi er blevet introduceret til verden af ​​virtual reality gaming.VR-systemer bruger denne teknologi til at animere genstande ved bevægelser af øjnene.Inden for det medicinske område vil de fremskridt, der er udviklet til øjensporing, tillade atopdage de første tegn på slagtilfælde eller anfald.

Der er mange udfordringer, der står på vejen for øjensporingsteknologisom det bevæger sig ind i hverdagens almindelige livsstil. Eye tracking anerkendelsesoftware skal stadig adskille sig fra det enkle øjebevægelse (distraktion vs hensigt). Andre overvejelser, der skal behandlesomfatte visioner afvigelser, øjenstamme og distraktion forekomster. Som øjetracking overvågningsudstyr udnytter infrarøde stråle eksponeringer tiløjne, har der ikke været nok afvigende undersøgelser af de skadelige virkninger af de forlængede eller gentagne engagementer.

For eksempel arbejder vi i Semalt Digital Services tæt sammen med CoolTool markedsundersøgelsesselskab, der giver et komplet øjetracking teknologi sammen med andre kundeadfærd sporing teknikkertil den komplekse markedsundersøgelse. Faktisk har dette selskab enFremragende blygenerering og stor efterspørgsel skyldes i høj grad renterneaf publikum til teknologien. Faktisk øje tracking giver dig mulighed forat kontrollere specifikke reaktioner på aspekterne af din markedsføring,som adskiller sig fra de traditionelle forbrugerundersøgelser. Det forårsager astor popularitet af øjensporingsteknologi i marketingfeltetog denne tendens vokser.

Som konklusion, øje tracking teknologier her for at blive. Teknologien bliver indarbejdet i vores hverdag, så dens acceptsynes at være udbredt. Så snart udviklinger og forbedringer finder sted, kan øjensporing skevil fortsætte med at hæve brugen af ​​teknologi til automatisering af almindelige enheder ogafsløring af medicinske og / eller psykologiske afvigelser (og det er bare begyndelsen)Fremtiden for øjensporingsteknologi er ikke begrænset til den enkelte forskers fantasi,dens praktiske anvendelse i vores liv er grænseløs.

November 27, 2017