Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvorfor og hvordan man bruger Amazon til at opbygge en E-Commerce Brand?

1 answers:

Amazon-markedet fungerer som en platform, hvor folk lancerer mærker og lærerom forbrugernes adfærd. Det hjælper med at lancere spirende iværksættere. FirmaetWebstedet kan virke godt, når det sammenlignes med markedsstandarden. Brug af markedet som en alternativ indtægtskilde er en ekstra fordel - casino eurogrand bonus sans depot.

Artem Abgarian, Senior Kunde Succes Manager af Semalt ,uddyber anvendelsen af ​​Amazon til at opbygge et vellykket e-handelsmærke.

Basics

Før man opdager markedets fulde potentiale, er det forsigtigt at starte medbasics. Amazon aids i kunde erhvervelse for virksomheder. Til sidst, når man bliver vant til, hvordan den fungerer, kan de kun udnytte demmagten til at bruge Amazon til at vokse mærket.

Amazon tegner sig for tooghalvfems procent af søgningerne. I fjerde kvartal af 2016,Amazon var ansvarlig for 60% af alt e-handelssalg. Endelig er et flertal af de varer, der sælges på platformen, fra tredjepartsælgere.

Disse fakta viser, at et flertal af kunderne hyppigt Amazon søger efterProdukter. Derfor bruger den til brand awareness og kundens bevidsthed vil hjælpe forretningsfokus produktsæt og markedsføring omkring dissekoncepter til et punkt, hvor det kan konkurrere med de øverste konkurrenter.

Med Amazon er det imod retningslinjerne for at markedsføre en virksomhed til potentielle kunder.Ikke desto mindre tillader Amazon virksomhederne at forme deres shoppingadfærd til et punkt, hvor de skal besøge firmaets hjemmeside. For eksempel,En kunde kan købe et bestemt produkt fra et firma, men udskiftningerne er kun tilgængelige på deres hjemmeside..

Amazon-annoncer skaber bevidsthed

Sponsorerede annoncer på Amazon ligner AdWords, da de er afhængige af søgeord. Sponsoreretannoncer er nødvendige, da en iværksætter kan bruge dem til at målrette mod virksomheder, der beskæftiger sig med de samme produkter. Omkostningerne ved at klikke er mindre endbetalt søgning.

Amazon og SEO værdi

Når en virksomhed begynder at opnå en stigning i salget, er der en stor mulighed for atderes produkter vil begynde at fremstå øverst på Amazons søge ranking. Derfor vil Google tage højde for disse højtstående attributter. Brug af produktsøgeord som det primære værktøj til organiske søgninger på Google vil lede kunder til virksomhedens produkter.

Med organiske søgninger og kørsel af kunder til Amazon vil købere indse, atfirmaets produkter vises på flere steder. Det fremmer en følelse af tillid hos forbrugerne. Hvis virksomheden markedsfører sine produkter på den rigtige måde,de vil være sikre på at give gode anmeldelser. Anmeldelse stjerner betyder meget for ubeslutte kunder.

Der er flere bekymringer, som handlende har inden for at engagere sig med Amazon:

Myte 1:

Amazon sparker mærket af uden grund. Det er ikke sandt som brandets fundamentbygger på tredjepart, så længe man arbejder inden for Amazon-retningslinjerne.

Myte 2:

Amazon starter en virksomhed, når den starter. Amazon-medarbejdere beder kun folk om at vælgemellem at være en sælger eller en sælger, men beslutningen er helt op til den pågældende.

Myte 3:

Amazon skelner fra en almindelig e-handelsbutik. Det er en e-handelsbutik meden indbygget søgning og er søgeorddrevet som Google.

Konklusion

Salg på Amazon er en beslutningsbaseret strategi og udøver den rigtige mængde kontrol.Der findes mange lister på Amazon for erhvervslivet at sælge og erhverve kunder. Ejeren beslutter den bedste strategi for dem.

November 27, 2017