Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvordan Email Marketing relaterer til SEO

1 answers:

Search Engine Optimization står på to hoved søjler, som stigerwebsite ydeevne og besøg på stedet. Optimering på stedet fungerer med layout, præstationer, elementer og søgeordsmål, det vil sigerelevant for virksomheden og dets seere. Off-site optimering refererer til eksterne publikationer og indgående links, der fører seere tilinternet side. Email marketing påvirker SEO gennem begge disse komponenter.

Jack Miller, kundesucceschef for Semalt Digital Services forklarer, hvordan e-mail-marketingkampagner påvirker din SEO-ydelse direkte og følgelig - gmbh umzug innerhalb gemeinde handelsregister.

Primære mål

Email marketing kampagner har direkte indflydelse på søgningmotor rangering på grund af følgende grunde:

  • Indgående links. Domæneautoritetsskalaen dikterer ydeevne ved søgningmotor ved at bestemme antallet af links, der leder folk til et websted, deres mangfoldighed og den høje myndighed for hosting-kilder. Stærkindgående links vil hjælpe dig med at nå en konkurrencedygtig position. Email marketing påvirker medlemmer ved at oprette links, der knytter sammenstillinger på stedet, som sikrer, at adgangen til dem vil forblive i fremtiden.
  • Content Promotion. Email marketing øger synligheden af ​​generelindhold. For eksempel indarbejder en ugentlig eller månedlig blog de mest populære indlæg, øger trafikken.
  • På stedet engagement. Google bestemmer den relative værdi af et websted medvurdere dets trafikoverskridelser og graden af ​​brugerengagement. Hvis du har en pulje af aktive brugere, vil søgeplaceringer af en hjemmeside værehøjere end hvis du ikke havde engageret publikum.

Sekundære mål

Disse er sekundære faktorer, der forbedrer hjemmesidens søgning ranking via e-mail marketing:

  • Social Media Engagement. Aktiviteter fra sociale medier har ingenindvirkning på SEO. Men distribution af indhold og oprettelse af indlæg på sociale medier betyder, at mærket når et bredere publikum. Resultatet erøget synlighed og dermed skabe et endnu større potentiale for at tiltrække indgående links til profilen.
  • Building Reputations. Email marketing hjælper med at opbygge en virksomheds brand,således tiltrække nye kunder og holde de eksisterende. Jo større ry er, jo højere er chancen for at blive fremhævet i high-endpublikationer, der fører til engagerende indflydelsesrige mennesker.
  • Langsigtet overvejelse. Statistikker samlet baseret på e-mailenmarketing kampagne hjælper med at skabe bæredygtige strategier for langsigtet udvikling. Ved hjælp af disse oplysninger er det muligt at identificerehvad er dine ideelle målgrupper og de mest populære indlæg.

succes tips

  • Afstå fra at sælge en specifik handling til offentligheden. I stedet fokusere påskabe originale og værdifulde emne, materiale og muligheder.
  • Man bør lade abonnenter deltage i e-mail-listen, der udledes af interesse.
  • Afsendelse af mange e-mails kan tvinge abonnenter til at afmelde abonnementet. Bulkindhold erirriterende, og folk betragter det som en spam. Begræns indholdet til et par vigtige punkter.
  • Effektiviteten skal være målbar. E-mail-platformsporåbner og klikker, giver et indblik i, hvordan publikum opfører sig eller interagerer med det foreslåede materiale.

Google gennemgår ikke gennem e-mails. Men e-mail marketing er ikke en smule ubrugeligetil SEO, så snart det kan påvirke adfærden hos dine tilhængere, hvilket enten kan øge eller sænke dine søgeplaceringer. Kunder af Semalt har bevist effektiviteten af ​​at integrere e-mail marketing til virksomhedens SEO strategi.

November 27, 2017