Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvordan backlinks påvirker din SEO-kampagne

1 answers:

I enhver online forretning er søgemaskineoptimering afgørende for online bevissynlighedsamt øget troværdighed og konvertering. Af disse og mange flere grunde er rankingen et must-feature for enhver digital marketingmedarbejderønsker at udforske SEO. Ifølge de årlige Google ranking faktorer frigivet af Searchmetrics, de faktorer, som Google algoritmen brugerat rangere websteder omfatter indholdsrelevans og autoritet, tekniske og webdesignfaktorer på dit websted, brugersignaler fra Googles indholdbevidsthed og autoritative backlinks.

En nær analyse af nogle af de websteder, der kører i dag, kan dog vise heltforskellige resultater. For eksempel, for et bestemt sæt nøgleord betyder kvaliteten og mængden af ​​links måske ikke placeringen Googlerangerer dig - kia 1t4 truong hai. For eksempel kan websteder med dårlige links rangere højere end dem med stærkere backlinks.

Searchmetrics rapporterer, at backlinks i løbet af tiden er faldende som en rangeringfaktor som Google algoritme foretrækker i dag andre faktorer. Denne ændring skyldes stigningen i social media marketing. Sociale medier har mangedeling af links, der kan gøre en bedre repræsentation af kvalitetstrafik. Derfor er backlinks ikke den primære faktor som den plejede at væreFør. De er kun en faktor til at bryde slipset, mens de placerer websteder.

Jack Miller, Senior Customer Succcess Manager of Semalt ,diskuterer relevansen af ​​backlinking for en unik SEO kampagne.

Content og User Intent

Google siger, at en af ​​de vigtigste ting at overveje, når du gør SEOindholdsrelevans. Denne faktor er brugen af ​​det indhold, du lægger på dit websted, til brugeren, der ikke kun tegner tons trafik. Detrelevansen af ​​indholdet afhænger af søgeordssøgning. Google bots kan også opdage chancer for at nogen udnytter denne situation. Sorthat SEO tricks som søgeord stuffing ikke længere arbejde og Google udskriver sådanne websteder i løbet af få dage.

Brugernes hensigt afhænger af, hvordan brugeren interagerer med det relevante indhold iSøgeresultater. Ren agn-og-switch taktik for at få massiv trafik er nu beslaglagt for at gøre en ordentlig brug af Google-algoritmen,gør hele processen nu indholdsbaseret. Google råder internet marketingfolk til at finde en balance mellem indholdsrelevans og brugertilfredshed, ikke bare søgeord.

Tekniske faktorer

Din hjemmesidearkitektur bør ikke have fejl og fejl. Webstedet skal værehurtigt nok og lydhør over for arbejde på forskellige enheder, operativsystemer på tværs af forskellige browsere. Google algoritmen belønner websted meden lydhør mobil venlig grænseflade gennem rangering. Andre tekniske faktorer som webshastighed, filstørrelse, intern linking og HTTPShosting træder i kraft, når du forbinder tekniskitet med SEO og linking.

Konklusion

I digital markedsføring danner SEO ydeevne rygraden for online tilstedeværelse ogdigital branding. Backlinking er en af ​​de SEO strategier, der har lavet magi, når de rangerer websites. Men med de senesteÆndringer i den måde, som Google-algoritmen fungerer på, andre faktorer som HTTPS-regler, mobilvenlige initiativer, indholdsrelevans og socialemedier markedsføring kommer i spil. Høje klikfrekvenser, udfyldningsord og teknikker som agn-og-switch virker ikke længere og kanresultere i SEO straf. Derfor er backlinking heller ikke en faktor til at lægge meget vægt, når du vil lave en unik SEO-kampagne.

November 27, 2017