Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvad du bør vide om web-crawling

1 answers:

Søgemaskiner gennemsøger indholdet for at rangere det på internettet. SEO-made webmaterialerer nemme at finde. Oprettelse af XML-sitemap giver siderne indekseret, men det kræver en yderligere anvendelse af SEO, der bruger webstedkravler for at tilvejebringe tilstedeværelsen af ​​de tilsigtede oplysninger.

Ekspert af Semalt Digital Services, Frank Abagnale forklarer de aspekter, som du skal vide om hjemmesiden kravle.

Forstå indholdet af hjemmesiden

Crawling af Google sikrer en nøje overvågning af produkterne og oplysningernesætte på en hjemmeside - arizona personal property appraiser. Kategorier af produkterne skal præsenteres i henhold til de designede mønstre, mens formatet på siderne skal værekonsekvent uden manipulation, ny oprettelse eller introduktion af uplanlagte sider.

Crawls kan blive blokeret

Standardfejl, der resulterer i manglende dele af oplysninger i en bestemtsøgning kan ske på grund af crawlerens manglende evne til at fuldføre adgangen. Nogle SEO-problemer kan resultere i forvrængning af format eller ændretURL-titel og manglende størrelse filter på den søgte side. En check i robots.txt eller Noindex global kan hjælpe med at løse gennemgangen af ​​blokering.

Forståelse af almindeligt ugyldige webadresser

På trods af korrekt SEO kan nogle webadresser afvises på grund af robots.txt. At lære hvadwebsteder kan opleve gør det muligt at skelne fejltagne og forsætlige blokke af crawleren..

Kend 404 fejlene

Retur en 404 fejl kan opstå på grund af manglende information til søgningenmotorer til at hente eller stedet er uindskrevet på grund af ophør. En klient med det formål at øge deres online præstation gennemSEO bør observere og forstå årsagen bag fejlmeddelelsen, hvis de skal finde en beslutning.

Find ud omdirigeringer

Forståelse af crawleren og hvordan den identificerer omdirigeringer er vigtig for at reducereAntal omdirigeringer, før søgemaskinen finder en rigtig side, der er nødvendig. Konvertering af 302 omdirigeringer til 301 muliggør lækager ud af ca. 15procent af overførsler til slutsiden.

Identificere svage metadata

Crawlere er gode værktøjer til identifikation af dårligt fremlagte oplysninger omhjemmesiden. De analyserer, om siderne er dublet, eller de indeholder forkerte metadata, som benægter placeringen af ​​siderne selv med SEO på grund afhandling af robotter Noindex.

Analyse af kanoniske tags

Den nylige introduktion af kanoniske mærker kan være et emne for duplikering af indhold,når den anvendes ukorrekt. Analyse af det relevante indhold til tagging gennem brug af crawlere sikrer fjernelse af duplikeret indhold.

Find brugerdefinerede data

Anvendelse af RegEx eller XPath ud over crawlere kan give identifikation afudtryk og XML-dele af dokumentet fra søgemaskinen. Denne del af SEO-mekanismen fortæller crawleren at gribe grundlæggendeelementer af siderne som priser, datastruktur og grafik af indholdet.

Brug analysen

Mange crawlere udnytter Google Search Console og Google Analytics-værktøjerat give oplysninger til alle gennemsøgne sider. Dette letter optimering af søgte sider og levering af de nødvendige data til at sættekrævede oplysninger på søgekartet.

Det bedste resultat fra crawlere og SEO-mekanismer afhænger af typen af ​​websteder,og indholdet præsenteret. Identifikation af de rigtige kravleværktøjer er et første skridt til at opnå en online tilstedeværelse, der har en garantisucces. At finde den særlige årsag til den afslørede information gennem analyse sikrer en mulig måde at løse problemet på.

November 27, 2017