Back to Question Center
0

Semalt Expert giver en 10-trin vejledning til E-Commerce Content Marketing

1 answers:

SEO og indholds marketing er indbyrdes afhængige. Men når planlagt og gennemført korrekt,indhold kan forbedre søgeydelsen væsentligt. Derfor, hvordan kan du blande SEO krav med indholdsskabelse?

Kom ind på disse ti gyldne regler, der leveres af Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager of Semalt Digitale tjenester.

1. Find ud af hvad kunderne bryr sig om - груша вековая.

Succesfulde marketingfolk er hurtige i at omfatte markedsundersøgelser for at bestemme deres kundershar brug for. En anden gratis og hurtig teknik til at samle indholdsideer, som kunderne har brug for, er brugen af ​​SEO-søgeordsforskning. For at opnå dette valgteat reagere på spørgsmål, som folk spørger søgemaskiner og interviewer supportpersonale til flere ideer.

2. Vælg indholdstyper klogt.

Når der skrives om et emne, som søgerne ser ud til i stort antal, langformetindhold kan være godt. Desuden bør sådanne indhold udarbejdes på et sprog, der ofte bruges af besøgende. En af de bedste måder at bestemmeden bedste type indhold er ved at være opmærksom på emner, der står godt på Google.

3. Husk at inkludere beskrivende tekst.

Selv om søgemaskiner har en kapacitet, der udvikler sig konstant, kræver de stadigbeskrivende tekst for at hjælpe dem med at forstå indholdet, konteksten og billederne i en video. Beskriv altid infographics og inkludertranskripter indeholdende de centrale punkter, du ønsker at lave.

4. Glem ikke, hvad du sælger.

Stick med indholdsideer, der falder sammen med de tjenester og produkter, du leverer.Det kan lyde en oplagt ide. Men søgere er altid interesserede i et uendeligt antal koncepter, informationer og produkter. Derfor,Undgå at generere indhold uden for oplysningerne i forbindelse med dit produkt..

5. Skriv ikke til ledelsen.

Skriv til publikum. Medmindre seerne bruger samme SEO ord som business, grøft denjargon og skabe unikt indhold ved hjælp af beskrivende og almindeligt sprog. Stadig, med henvisning til søgeordene, undersøgte du tidligere, mens du besluttedepå dit indhold.

6. Husk at sælge, forsigtigt.

E-handelshandlere ønsker, at kunderne skal lande på deres websted, når de søger ogblive lokket af det tilgængelige indhold. Men undertiden er det indhold, der rækker i stedet for produkt og kategori. I en sådan situation, en sælgerbør vise, hvordan man tager sig af eller bruger noget, og dette kan lokke besøgende til at købe produktet.

7. Link e-handel og indhold.

Kobling er en vigtig vej for publikum til at få adgang til og fordøje indhold. Også,det hjælper søgemaskiner til at forstå betydningen af ​​forskellige områder af et websted. Brug overskrift og sidefod navigation for at forbinde information ogindhold, så de besøgende nemt kan få information og produkter.

8. Host indholdet på din hjemmeside.

Hvis du ønsker at rangere dit indhold, skal du placere det på samme websted, du bruger til at sælge produkterog ikke en microsite. Mikrosites er ikke gavnlige i naturlig søgning, da det er et eksternt link.

9. Overvej at syndicere indhold.

Indholdet på dit websted vil ikke altid tiltrække de rigtige besøgende. I sådanne tilfælde,E-handel handlende bør syndikere indhold. Det gøres ved at tilbyde indholdet til andre websteder, der opvejer hosting indhold på din hjemmeside.

10. Vær forsigtig, når du publicerer syndikeret indhold.

Udgivelse af artikler fra en anden kilde kan virke som en attraktiv løsning, når dumangler ressourcer til at skabe eget indhold. Ikke desto mindre er dette kursforløb fra et SEO-perspektiv skadeligt for e-handel. Det hjælper nogenellers at rangere ved at være vært for deres indhold på dit websted.

November 27, 2017