Back to Question Center
0

Semalt Expert giver brugbare metoder til at filtrere henvisning Spam And Bot Traffic

1 answers:

Du har formodentlig logget ind på din Google Analytics-platform og observeret darodar.com, fangster og uberegnelige andre i din henvisningsrapport. Eller på den anden side har du set et monster spike i en koordineret bevægelse - movimiento congelado definicion fotografia.

Oliver King, Customer Success Manager for Semalt , forklarer her, hvorfor filtrering af spam er vigtigt.

Der er to slags spam, der finder sted i dine analytiske platforme.

For det første, de robotter, der ikke besøger dit websted. Jeg henviser til dem som "spøgelsesbots". Disse bots er unadultered spam i en skelnelig vene fra e-mail spam, bemærkning spam og flyers under din bilrude.

For det andet, de robotter, der trænger til dit websted. Jeg betegner dem som "zombiebots", som generelt skaber eksamensspam som følge af deres forskellige formål.

Hvem udfører det og hvorfor det opstår?

Ghostbots er ting der udnytter en næsten fri tilgang til at komme før en gruppe mennesker.

Zombie bots er utilstrækkeligt eller uhyggeligt sammensat bots. Bots når i tvivl er stor og er et stykke af webens rammer..

Hvordan det fungerer

Der er ikke noget komplet svar for alle bots (i mangel af Googles assistance), men der er et par ting, du kan gøre for at rydde op på dine analyser.

Der er en betydelig grad af forfærdelig vejledning omkring dette spørgsmål. Brug af henvisningsrevisionen under Ejendommen er ikke foreskrevet til at kanalisere spam i lyset af, at:

  • Det er ikke et altomfattende arrangement.
  • Det er ikke udelukkende præcist.
  • Det kan simpelthen flytte besøget til et (ingen) / koordinatbesøg.
  • Det giver dig ikke mulighed for at kontrollere falske positiver med verificerbare oplysninger.

Der er mange lokaliteter (tæller ekstremt troværdige), der foreslår serverspecifikke ændringer, for eksempel .htaccess-ændringer. Det er ligeledes en forfærdelig tanke.

I sidste ende er afkrydsningsfeltet Google Analytics til "Channel Known Bots and Bugs" ikke i konflikt med spøgelses- og zombiebots.

Spøgelseshenvisninger er sessioner, der vises i undersøgelsen, der aldrig virkelig opstod. Bot anmodede aldrig om nogen dokumenter fra dit system. Den formidlede alle oplysninger, som den havde brug for til at sende direkte til din Google Analytics-platform ved at afslutte eksamenskoden med en vilkårlig UA-kode.

Zombie-robotter giver dig mulighed for et givet alternativ, da de virkelig trænger til og gør dit websted til skade. På den off chance at du skal se på server-side arrangementer, denne instruktion øvelse af InMotion Hostingsolid. Forhindring af dem på dit system tilføjer ikke blot et rengøringslag til dine analyser, det kan ligeledes formindske stakken på dine serveraktiver.

Indtil monstrene laver et andet arrangement, er vi fanget med at lave kanaler, der evakuerer det meste af botbevægelsen uden at optage bedrageriske positive.

November 28, 2017