Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer, hvordan man udnytter sociale medier til e-mail-marketing

1 answers:
Dokument

I enhver online forretning er opretholdelsen af ​​en guldmine for at holde kontakten med kunderne. Næsten alle virksomheder driver SEO, nogle mærker øger bevidstheden ved at drive e-mail marketing eller social media kampagne. Email marketing hjælper digitale marketingfolk til at nå deres kunder og potentielle kunder. Sociale medier er en stærk platform, der kan forbedre e-mail-marketing meget hurtigt - business technology consulting information technology. Sociale medier hjælper mærker med at etablere en online tilstedeværelse i poolen, hvor de fleste læsere af dit onlineindhold når frem.

I denne artikel har Julia Vashneva, kundesucceschefen for Semalt , udarbejdet en liste over forskellige måder, du kan bruge nogle af de trending sociale medier til at opbygge din e-mail liste.

Standard sociale medier fornødenheder.

Når du bruger sociale medier, skal du have to hovedpunkter for næsten alle hjemmesider:

 1. En blymagnet. Dette er et gratis tilbud, der lader en forbruger få en gratis prøve af dit produkt, fx en gratis eBook, nyhedsbrev eller video. Brug en ideel e-mail-abonnent til at lave en gratis blymagnet, der vil fange målet i din niche. Hvis du har mere end en freebie, må du ikke tilstoppe din sociale medie side. I stedet skal du føje dem til et område på dine websteder som Resources-sektionen eller Learning Center.
 2. En presseside. Det er her, hvor en kunde vil lande på dit websted ved at klikke. Det skal indsamle lidt information om klienten, men ikke mere end to navne, formål og e-mail. For mange spørgsmål vil skræmme væk besøgende.

Sådan bruger du almindelige sociale medier platforme til at indsamle e-mails.

 1. Facebook.
 • Brugerdefinerede faner er tilgængelige på Facebook..Ved hjælp af SEO-automatiseringsværktøjer som Woobox Static HTML kan du skræddersy din egen lead magnet squeeze side.
 • Produktbeskrivelse. Du kan placere det på et af siderne eller på beskrivelsesstedet på din side. Del webadresser til din blymagnet her. Beskrivelsen er begrænset til 160 tegn og sikrer, at ledemagnetadressen er fri fra andre klikbare faner.
 • Facebook Side Call-to-Action Button. Du kan bruge tilmeldingsknappen på menuen Tilføj knapperne. Link det til din squeeze side eller destinationsside for dit indhold. Ved hjælp af et cover-foto, der fremmer dit opfordring til handling, er et pro tip.
 • Facebook reklame. Dette er et meget ressourcet felt for at få dit publikum. Du kan tilpasse interesser, demografi, alder og placering for at gøre målrettet reklame.
 • Facebook Side Cover Foto. Dette kan omfatte din blymagnet. Du kan også vedhæfte et link til omslaget.
 1. Twitter.
 • Twitter Bio og URL. Brug beskrivelsespanelet til at fremme din blymagnet. I URL-sektionen skal du bruge din website-presseside eller hovedlink. Dette link vil endda finde sted i forespørgselsresultater. Undgå hashtags, @username handles og andet klikbart materiale forventer, at din presseside-URL gør det mere effektivt.
 • Brug 'Twitter Lead Generation Card' funktionen. Du kan indsamle e-mails direkte med denne funktion. Det er i annonceafsnittet.
 • Twitter software. For eksempel, SalesForce. Dette vil vejlede dig til at skabe kundeemner. Du kan også downloade e-mail lister fra Twitter's 'Download Leads' ikon og bruge e-mail lister indsamlet på din marketing strategi. Husk også, at Twitter understøtter reklame ligesom Facebook.

Sociale medier kan hjælpe dig med at opbygge en mailliste fra dine kunder. Ved hjælp af ovenstående tips kan man drage fordel af de forskellige muligheder, som sociale medier præsenterer, såsom e-mails, backlinks og call-to-action-knapområder. LinkedIn og Pinterest fungerer også som Twitter og Facebook.

November 27, 2017