Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer, hvordan man opdager og korrigerer sider med duplikeret indhold

1 answers:

Duplikeret indhold er en stor ulempe, når det kommer til placering i søgemaskiner. SEOer en kompliceret proces, der involverer opgaver som indholds marketing, link bygning og social media marketing. Dog korrigere dubletindhold kan være svært. Hovedtræk ved denne procedure er:

  • Det kræver kun små tekniske ændringer
  • Placeringerne begynder at blive forbedret, så snart man korrigerer det
  • Google-crawler læser ændringer på dit websted meget hurtigt

Ekspert af Semalt Digital Services, Igor Gamanenko forklarer, hvordan man arbejder med duplikat indhold korrekt.

Hvordan duplikat indhold fortynder autoritet

Ifølge google webmaster blog, omdømme dit webindhold eller blogindlægbliver fortyndet, når den er tilgængelig fra flere webadresser. Praktisk set kan dette gøre forskellige sider rangt lave på lignende indhold, så det sænkerDin SERP synlighed på nogle specifikke søgeord - geschaeftsumzug checkliste. At genvinde autoriteten er let, især når vi bruger links til en kanonisk side.

Man bør konsolidere forbindelserne med en enkel 301 omdirigering til det oprindelige webindholdså alle linkene peger på en typisk destinationsside. Som følge heraf øges autoriteten og trafikken på den side i samme mål,hvilket resulterer i, hvad Google vil rangere.

Påvisning af dobbeltindhold

  • Det er nemt at vide, om du har problemet med dobbelt indhold. Du skal bare gå tildin yndlings søgemaskine som Google (eller den du optimerer), og skriv derefter på webstedet: yoursitename.com. Når flere sider peger påSamme indhold bliver opført, du har dobbelt links. Dette fænomen betyder, at den pågældende side eller et produkt får flere chanceri Google bots..
  • Den mest almindelige måde at finde dobbelt indhold på er at registrere antallet af varereller sider indekseret af Google. En side med kanoniske tags kan forårsage fortynding. Beviset for dette er, at det kan være højt på nogleprodukter, der dog er lave på den ene, som ikke er indekseret af Google.
  • I andre tilfælde kan Google producere søgeresultater af produkter mere end du harpå din hjemmeside. Når antallet af søgeresultater overstiger antallet af dine websider, er der chancen for, at du har dobbelt links.Når der foretages ændringer på dit websted, kan det tage uger at opdatere alle dine sider, som kunne være over 800.000. Dette resultat forklarer hvorfor a404 fejl kan hilse brugere ved at klikke på nogle af produkterne med gamle webadresser.

Sådan korrigerer du duplikatindhold

Det var bedst at blokere Google Web crawlere ved hjælp af en simpel robots.txt-filmåde at løse denne situation på. Men dette trick undlader at øge autoriteten og omdømmet på de kanoniske sider. Linkene eksisterer stadigpå trods af at du undgår straffe. Dog forbedrer din SEO-ydeevne ikke.

301 omdirigeringer i Apache er den bedste måde at omdirigere canonical tags permanent.Omdirigeringer er mere effektive end canonical tags. Eliminering af kategorier i dit webindhold hjælper med at etablere en til en omdirigeringer,som er en pålidelig, permanent løsning. For eksempel, i stedet for at oprette site.com/category1/product1, skal du bare bruge site.com/product1.

Hovedtræket bag konsolidering af dobbelt indhold drejer sig generelt om backlinks.Når backlinks peger på en side med dobbelt indhold, har de en tendens til at sænke din rang samt påvirke dine konverteringer negativt.Relevansen og autoriteten af ​​det dobbelte indhold har tendens til at være lavt. Derfor skal teknikker beskrevet ovenfor implementeres for at undgåGoogle algoritme sanktioner.

November 27, 2017