Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer forskellen mellem desktop SEO og mobil SEO

1 answers:

I digital markedsføring anser de fleste SEO-strategier ikke de enheder, som besøgendebrug for at nå hjemmesiden. De fleste virksomheder glemmer hurtigt at optimere deres websites til mobiltelefonens ydeevne, når de udfører dereshjemmeside udvikling. Nylige undersøgelser har vist, at mobiltelefoner erstatter desktops i surfing på internettet med 4% sats. Desuden,meget af søgemaskine trafikken kommer fra mobiltelefoner, ikke desktop pc'er som før.

Nogle virksomheder udnytter denne fordel for at udfylde markedskløften - sensori gas in offerta speciale. For eksempel,de fleste mennesker bruger mobiltelefoner til at surfe på internettet. I januar i år gjorde Google det klart, at en af ​​måderne deres algoritmeRanger websites er den måde, hvorpå mobile websteder reagerer.

Search Engine Optimization indebærer at øge synligheden af ​​et websted online.Søgemaskiner deltager i denne proces. De fleste af deres kriterier omfatter at gøre mobile venlige hjemmesider. Fra en webudviklersynspunkt, mest SEO taktik til mobile venlige hjemmesider arbejde helt anderledes end hvordan desktop version fungerer.

Mobile SEO er forskellig fra den typiske desktop SEO. Eksperten af Semalt Digital Services, Ross Barber forklarer aspekterne af denne differentiering.

  • Lokalisering af resultater..Google placerer med vilje lokale resultater højere for mobilenheder. Denne forbedring gør lokale SEO perfekt egnet til mobilwebsite. Geo-modificerede søgninger kan nå mobilenheder hurtigere endde kommer til desktops. På samme tid kan lignende fremgangsmåde på et skrivebord føre til dobbelt indhold på flere domæner. Som et resultat mestvirksomheder ignorerer denne forskel. Du kan dog drage fordel af dette ved at bruge kanoniske domæner til dit desktop-websted. På samme tid,optimering af indhold på dit mobilsite vil gendanne dit link og side autoritet med 301 omdirigeringer.
  • Kort-til-handling knapper kortlægning. De fleste websitebrugere går til en hjemmeside for information ellerkøb. Mobiltelefoner kræver store udskilte knapper. Denne funktion gør det muligt for smartphone-brugere ikke at have problemer med deres berøringsskærminput. En musemarkør kan dog skelne tætte linjer og klikke hver på passende måde.
  • Indhold. I hver digital marketingopgave er søgeord og indhold de vigtigste ideer.Search Engine Optimization drejer sig om søgeord og indhold. Men den måde man placerer nøgleord på en mobilwebsted, er ikke den mådedet går på en desktop-side. For eksempel kræver desktops mærke relevans og information dækning. Af denne grund kan desktop indholdnå op til 1000 ord og være i en mindre skrifttype for at indarbejde indhold smukt. Dette er dog ikke tilfældet for mobilvenligehjemmesider. Telefonbrowsere fungerer bedst med de store skrifttyper og indhold, der spænder fra 300 ord til 700 ord.

Konklusion

Mange virksomheder undlader at være med i mobile venlige initiativer, når de etablerer dereshjemmesider. Der er mange måder, hvorpå mobil SEO adskiller sig fra skrivebordet SEO. For eksempel antager mobil SEO teknik at bruge mindreindhold i store skrifttyper, hvilket er modsat det, som Google ønsker fra indholdsplaceringen på den stationære pc. Mange virksomheder, der lavedederes websteder mobilvenlige høster allerede fordele ved denne strategi. Derfor kan disse forskelle hjælpe dine SEO kampagnerat øge rækkevidde og få flere besøgende fra mobile enheder.

November 27, 2017