Back to Question Center
0

Semalt Expert definerer sociale medier som et effektivt Email Marketing Tool

1 answers:
Dokument

Når du udfører digital markedsføring online, er et af de mest nyttige tips at holde kontakten med dine kunder. Dette opnås kun, når du har en god e-mail marketing plan. Brug af e-mails til at følge op og sende specifikt indhold til dit publikum forbedrer ikke kun din troværdighed, men hjælper dig med at bevare dine kunde- og SEO-konverteringer.

Digitale marketingfolk vælger sociale medier som et middel til at forbedre e-mail marketing. Sociale medier er en direkte måde at nå din niche på, som de interagerer lidenskabeligt med dit indhold - umzugsunternehmen angebot online. Sociale medier har evnen til at indsamle mange e-mails samt blygenerering. Men det er ikke nemt at vide, hvordan man bruger denne kanal.

Julia Vashneva, Senior Customer Success Manager for Semalt Digital Services, giver indsigt i succesfulde sociale medier kampagne.

For enhver SEO social media strategi, har du brug for:

  • En god "Lead Magnet".

Du skal have noget tilbud, du giver ud gratis. Dette tilbud bør lokke dit mål nok til at indsætte personlige oplysninger som e-mail. Freebie kan være et webinar, gratis video eller endda en gratis e-bog. En blymagnet er en baiting mekanisme for at få e-mail til en potentiel kunde.

  • En "Squeeze Page".

Dette kan være en slags landingsside, bortset fra at det blot beder om en for nogle mere personlige oplysninger som navne. Det skal være kort nok til ikke at gøre en kunde tænkt ellers trods at have vist interesse først.

Typiske sociale medier hjemmeside indeholder Facebook, Twitter, LinkedIn og Pinterest. Disse websteder fungerer helt anderledes, men giver nogle fælles midler til at øge din e-mail marketing. Efter at have kendt begreberne "Lead magnet" og "Squeeze Page", gælder resten for enhver funktion, der er tilgængelig på hjemmesiden til din fordel. Nedenstående er nogle af de måder, du kan udnytte de mange kanaler, der findes på de fleste sociale medier:

  1. Reklame.

Denne funktion gør det muligt at nå ud til mange potentielle kunder derude. For eksempel har sociale netværk som Facebook og Twitter en reklameplatform, der gør det muligt for brugerne at tilpasse de annoncer, der er målrettet mod demografisk, køn, alder og geografisk placering. Der er også en SEO-funktion, der gør det muligt for en person at få nye kunder af samme interesse fra dine eksisterende e-mail-abonnenter takket være deres søgemetrics og analyse. Gennem sociale medier reklame, kan du opbygge på din e-mail lister betydeligt.

  1. Indrykningsindhold.

Alle sociale medier kræver, at man har en konto for fuld funktionalitet. At have en konto indebærer konto / side navn, bio, billede, bannere beskrivelser mv. Dette er et godt område at sætte information om det brand du fremmer. Twitter giver en mulighed for at inkludere et link til bioen. Bio er et godt område for at placere webadressen på din squeeze-side.

  1. Unikke træk.

Mange særlige funktioner er tilgængelige på alle sociale medier hjemmeside. For eksempel har LinkedIn mange call-to-action og Lead Generation Card-tjenester. On-site SEO software muliggør mange opgaver som at downloade en liste over alle e-mails, der involverer ethvert indlæg, f.eks. Salgsstyrke.

Konklusion

Ovennævnte tips kan være meget effektive til generering af en e-mail liste. Husk, at alle sociale netværk er unikke. Selvom effektiv udnyttelse af dens brug, kan du få mange chancer for baiting mennesker med magnet fører til land på bestemte squeeze sider. Derfor kan sociale medier være et SEO-marketingværktøj, især for brugere, der er interesserede i at oprette postlister.

November 27, 2017