Back to Question Center
0

Semalt Expert Aktier Video Marketing Tips Hver SEO Champion skal vide

1 answers:

I online markedsføring er søgemaskineoptimering (SEO) vigtigt for de fleste menneskerønsker at gøre deres forretninger langsigtede. Optimering af indholdet er nemt, da det involverer kendte strategier. Men nogle digitale markedsføringagenturer finder denne proces hektisk, især når de ikke ved hvad de skal gøre. Video Search Engine Optimization er nødvendig for alle onlineindhold - farbenmix stoffe online. Siden 2006 har Google købt YouTube, og siden da er brug af SEO på videoklip lige så vigtigt som med ethvert andet onlineindhold.

De fleste virksomheder finder brugen af ​​videoer på forskellige måder. For eksempel mange ofte stillede spørgsmål ogtutorials kræver midler til en god informativ video. Efter at have kendt betydningen af ​​SEO til videoer, kan man undre sig over, hvordan man anvender det.

Andrew Dyhan, kundesucceschef for Semalt Digital Services, definerer flere værdifulde tips, der kan gøre videoerne giver dig en højere rangering:

Indholdets længde.

Det er vigtigt at medtage nøgleord i fortegnelsen på din besked. En videoskal fungere ligesom en artikel på et blogindlæg. Videoerne skal være omfattende, informative, men alligevel kort nok. Mange undersøgelser tyder på detGennemsnitlige brugere bruger omkring 2 minutter på en video. Hold længden af ​​din video kort: ca. 5 minutter. Videoer øger den universelle dækningaf dit indhold samt tilbyde en informativ platform for dine aktive kunder at klikke og finde relevant indhold..Videoer modtageaktier på platforme som YouTube. Google bots kan hente de mest delte links, som senere bliver kriterierne for at placere et flertalaf hjemmesiderne.

Formålet med videoen.

Videoen SEO-planens vision, mål og værdi er de vigtigste faktoreroverveje. Man kan oprette en effektiv video marketingkampagne med en robust mission. Imidlertid har videoens mål en stor indflydelseom relevansen af ​​de mennesker, der bruger dem. For eksempel kan en video designet til branding være informativ og omfatte køb nu procedurer. Imidlertid kan et forsikringsselskabs video af uddannelsesmæssige årsager ikke have dem.I stedet er de vigtige for placering af søgeord.

Indflydelse og overtalelse.

Når en person leder efter en online video, er seerskab en faktor, de fleste menneskeroverveje. Videoer med ledninger eller dem, der kan udløse deling, er en af ​​de mest ressourcefulde metoder til at opnå en stabil strøm af synspunkter.Flere teknikker kan gøre en video opnår dette niveau af følgende. For eksempel inkorporering af auditiv behandling. Man kan sætteundertekster, billedtekster og forklarende tekst på videoen. Denne proces stimulerer dramatisk både den visuelle og den auditive sensationøge relevansen.

Konklusion

I dagens SEO er indholdsoprettelse og video markedsføring nogle nye teknikker somhar en betydelig indvirkning på mange SEO taktikker. Mine kolleger og jeg anbefaler at bruge denne taktik specielt til det publikum, somhenviser til videoer til forklaringer. Selv om disse to begreber kan virke anderledes, er de begge digitale marketingstrategier og harevnen til at øge konverteringerne. Videoer er gode til at forklare samt lede publikum til hvor de skal udføreCall-to-Action aspekter af dit websted. Som et resultat kan video markedsføring være en løsning på opgaven med at rangordne dit websted, især påsøgemaskiner.

November 27, 2017