Back to Question Center
0

Semalt Expert afslører 13 enkle teknikker Hver succesrig forretningssind udforsker

1 answers:

For nogle mennesker kan succes virke som at løfteen pose sand, men for nogle er det bare en rutine. Hvordan er det muligt?

Den indledende fase er at dræbe frygten, der kommer fra følelsen af ​​fiasko ved at spørgeløbende og planlægning korrekt. Den førende kundesucceschef på Semalt ,Igor Gamanenko hævder, at erfaringsårene er uvurderlige, som de harbidraget til realiseringen af ​​mange projekter. Her er de tretten tips om hvadat gøre for at lykkes i erhvervslivet, at eksperten deler på baggrund af erfaringerneaf produktiv arbejdspraksis i Semalt.

Conceptualize

Du skal have et stort billede af, hvad du vil opnå fra ideenfase til den endelige gennemførelse og overvågning. Samtidig er deter vigtigt at forstå antallet af mennesker, du ønsker at engagere sig iTeknologi du planlægger at ansætte, køretøjet, der tillader at formidle begge delemennesker og teknologi - best smart tv to buy in india. Definer målkunder, den regulerende myndighedog pris benchmark, der vil sikre en fortjeneste eller i det mindste opretholdeinitiativet i et stykke tid, indtil du bryder lige og udover.

Plan

Når du er færdig med ide kortlægning, en detaljeret planlægning af alleDe forskellige aspekter af din ide er gjort. Fra det vigtigsteI det mindste bør alle omkostningsimplikationer være ensartede.Essensen af ​​denne strenge proces er at skønne bedre hvadtid det vil tage dig at nå dit mål, som var vagtudtrykt under konceptualisering.

Elicit Information

Du bør selvfølgelig være bekendt med en bestemt slagsoplysninger, men det er ikke nok til at sikre din succes.Således er behovet for en dybtgående forskning uundgåelig som nogleFakta er måske ikke åbne for dig fra starten eller tingene harblev anderledes, og du skal vide det..Igen afhængigt afde oplysninger, du har brug for, fremkaldelse af oplysninger skalgøres passende. I sidste ende er de rigtige oplysningermeget vigtigt, så du ikke spilder ressourcer på den forkerte vej.

Bekræft oplysninger

Gør en undersøgelse af de oplysninger, du har fået, validere densægthed og justere det med det konceptuelle mål somvi har sagt tidligere. Under kontrol er konsistensmeget vigtigt, så snart det i høj grad forårsagerpålideligheden af ​​de opnåede oplysninger.

Find alternativer

Når du er kommet op med alle de oplysninger,Det tager lidt tid at se sig om og se omder er stadig nogle stærkt bedre måder atopnå de samme eller bedre resultater. Hvad laver duoverveje? Du overvejer målkunderne ellerkunder først, ikke omkostninger, tid eller ressourcer.Når du har afklaret, hvad der er mest afgørendeFor kundetilfredshed skal du overvejeFaktoren for omkostninger, tid og ressourcer ogVælg de bedste muligheder for dit initiativ.

Udarbejd den endelige plan

Med analysen af ​​de tilgængelige alternativer,du kan nu have en fed stilling på hvilken strategiat ansætte, hvilket vil prioritere interessenternesinteresser. Et af alle dine alternativer skal ståud om kundetilfredshed og tid. Må ikkeglem at du har frihed til at ansætte flerestrategier på forskellige tidspunkter afhængigt afrådende omstændigheder. Den vigtigsteting at opnå er helt sikkert bæredygtige resultater.

Vælg kilde af midler

Din forretningssag er i høj grad instrumentalerhverve de nødvendige midler. Det er et klart udtryk for begrundelsen for initiativet oggrunden til at vedtage en bestemt strategi mod alle odds. Det skal være rettidigtog sofistikeret, enkel og uden tvivl og enhver form for tvetydighed. Meget vigtigere,du bør bruge kilder, der ikke vil påvirke din virksomhed negativt, for eksempelen høj rente, langvarige og komplicerede juridiske forpligtelser, strenge betingelser forkautioner. Altid faktor i en parametrisk kapitalomkostning, der vil tegne sig for enhver mådeaf risici og stadig falder inden for rammerne af din forventede indtægtsstrøm.

Opdater din plan

Det er aldrig for meget af din tid og ressourcerat minimere forekomster, der vil medføre tab. Så tag lidt tid og gennemgå alt hvad du har gjortfor de sidste dage, uger og endda måneder. Lad det ikke krybe ind i år, men hvis det gør, gørsikker på at du ikke giver op eller giver ind til udsættelse..Måske kunne der være noget dotting ogkrydsning skal ske Når du finder dem, spil ikke tid, gør det nødvendige og følg det næste skridt.

Gennemfør din plan

Det er tid til at få det til at rulle og spille udlidt efter lidt fordi du aldrig ved, hvad der ligger i ventetiden. Selvom ordningen "planlægning sparer dig to gangeså meget tid under implementering "er sandt, men det understregede aldrig behovet for et rush, så tag det langsomtog stabil. Dette vil gøre det muligt for dig at justere hurtigt, hvis der er nogle uforudsete omstændighederhvilket i sidste ende indebærer forskellen mellem den planlagte strategi og den implementerede strategivil være meget smal og kontrolleret.

Overvåg din plan

Ingen succesfuld forretning går udenovervågning og kontrol. Det er kendetegnende for bæredygtighed og kvalitetssikring. Essensen afovervågningen er at tage de rette skridt så hurtigt som muligt på grund af jo længere væk det kommer fraplanlægge, jo vanskeligere bliver det at administrere, og jo dyrere får virksomheden. Efterslæbledelsen indebærer et højt prioriteringsniveau spørgsmålet er: hvis interesse vil blive givetprioritet over en anden? Og den næste ting der kommer til at tænke er konflikt.

Tag korrigerende foranstaltninger

Behovet for at sikre billedet og omdømmeaf virksomheden samt andre faktorer som omkostninger, tilfredshed og ressourcemaksimeringnødvendige korrigerende handlinger. Godkendelser til omarbejdning, afvigelser og defektreparationer skal værelavet inden for specifikke tidsfrister, der ikke vil påvirke hele forretningens varighed negativt.

Lad folk kende din virksomhed

Ansæt de sociale medier, mund til mundog enhver anden annonce mekanisme til at fremme din virksomhed. Dette vil øge salget og øge omsætningen, mensomkostningerne vil gradvist falde og overskuddet vil svæve i det lange løb.

Stop ikke overvågningen

Stop ikke med at overvåge, fordiErhvervslivet er en meget dynamisk, hvor ændringer er uundgåelige. Vær proaktiv, fortsæt med at lære og holdeanvende viden og færdigheder. Vækst og ekspansion vil komme naturligt, og begrebet spontanitet vil holde dig i luften.

November 27, 2017