Back to Question Center
0

Semalt Expert: 7 Surefire SEO Essentials, som du må vide ved at vælge en CMS

1 answers:

I mange online applikationer kan et godt Content Management System (CMS) gøre det forskelligt mellem en præstationswebsted og en, der ikke udfører. Ved hver online e-handel-tilpak garanterer du en topposition i søgeresultaterne fra søgemaskinen, så du får bedre chance for at få trafikken end din konkurrent. Dette er grunden til, at mange virksomheder og websites går til Search Engine Optimization (SEO) for at gøre det bedste ud af deres virksomheds online kunder.

Men en god SEO og SMM kan kræve et godt content management system, så det kan fungere godt. De fleste indholdsstyringssystemer har et godt omdømme og tjenester - offerte trampolini elastici. Nogle af dem kan være en funktion eller to ikke tilbyde, hvilket kan føre til en nedgang i salget eller endda bøden i ranking i Google.

Ved afgørelsen om brug af CMS skal du overveje følgende faktorer, dør Max Bell, kundesucceschef for Semalt , er givet.

1. H1-tags, paginatitler og metabeschrijvingen

Websites bruger Google bots for at gennemgå indholdet på din side og for at indeksere. Dette er de ting, som de crawlere af din side ser. Det er vigtigt at vide, hvordan du kan tilpasse h1-tags, side titeldata eller metabeskrivelse (læs: optimere). Denne fleksibilitet kan hjælpe dig med at få et godt funktionalitetsstyringssystem til at få.

2. Vermogen om Alt attributter for billeder at bruge

Denne egenskab giver søgemaskinen information om, hvor billedet går.

3. Brug af irrelevante og hard kode

Dette vedrører de teknikere, som hjemmesiden laver. Efter opdateringen fra januar er en reaktionshastighed af et websted en af ​​de faktorer, der påvirker den måde, hvorpå et websted på SERP står. Det CMS af dit valg skal forhindre, at koder som de viste status på hver side indeholder..Det kan gøre siderne svage, især på mobilenheder, hvilket reducerer ladestrømmen.

4. Page sjablonen

Det er vigtigt at overveje et CMS, hvor du kan tilpasse siderne uden at ændre hele indholdet af skabelonen. Det behoud van de UX zou een primaire zorg moeten zijn. Nogle sjabloner kan kræve små ændringer til fordel for udseendet.

5. URL-struktur skal tilpasses

For at slå i SEO skal den URL-struktur, du vælger, indeholde ord om indhold i stedet for vilkårlige koder. I andre aspekter kan man have flere sprog.

6. Kanoniske problemer og dobbelt indhold

Dette problem opstår, når mere end et link til en lignende URL angiver. Som følge heraf kan et bestemt sæt søgeord vise forskellige søgeresultater, der hovedsagelig henvises til en side eller et element. Dubbele indhold gør en website dele trafik med sine dobbelte sider. Denne fejl reducerer autoriteten på en side, hvilket gør chancen for rangering mindre for den konkurrent. Som følge heraf er det afgørende at udføre en fuld scan og eliminere alt dobbelt indhold. En måde at fjerne dobbelt indhold i dit Content Management System, er døren til 301 omledninger. Sørg for, at dine CMS disse funktioner understøtter.

7. Tilføjelser, plugins og moduler

Automatisering er et vigtigt aspekt i hver CMS. Det kan plugins som SEO eller endda WordPress muliggør.

Conclusie

For at få succes i online-forretningen, skal mænd være aggressive og kompetente for at klarlægge kløften og afprøve konkurrencesituationen. En måde at gøre er at lave internet marketing kampagner for at fremme en side eller en hjemmeside. SEO er en god strategi at gennemføre. Det problem kommer med Content Management Systems i stedet for de ting, du har brug for. Med hjælp af ovenstående direktiv kan du bekræfte tilgængeligheden af ​​de ovennævnte vigtige egenskaber for tilmelding i et content management system.

November 27, 2017